ROWENTA PREMIUM CARE PRO CV7461F0

PREMIUM CARE PRO CV7461F0
Popolno sušenje, zaščiteni lasje

Popolno sušenje, zaščiteni lasje
Premium Care Pro zagotavlja hitro sušenje, za popoln končni videz in zaščito las. Funkcija Respect ohranja naravno vlago in gladko površino las*, s samodejnim nadziranjem temperature in hitrosti. Ionski generator v kombinaciji z ekskluzivnim Cashmere Keratin oblogo zagotavlja gladke in obvladljive lase.

Referenca : CV7461F0

* Preizkus se je izvajal na enakem izdelku v neodvisnem laboratorijskem preizkušanju v primerjavi z običajnim sušenjem pri maksimalni nastavitvi, Francija, junij 2010.

* Test conducted on this same product in independent laboratory trial versus normal drying at maximum setting, France, June 2010.

Brezhibno sušenje

Gladki, sijoči, polni in obvladljivi … Premium Care Pro zagotavlja odlične rezultate.

Visoko zmogljivi sušilnik las je opremljen s 2400 W moči za hitro in učinkovito sušenje.

Funkcija Respect omogoča uravnavanje temperature in hitrosti za zaščito vaših las tako, da ohranja vašo naravno vlago las in površino las gladko.*

Kombinacija ionskega generatorja in ekskluzivne Cashmere Keratin obloge z arganovim oljem zagotavlja gladke in obvladljive lase, okrepljene s sijajem.

Aktivni difuzor, z gibljivimi deli, definira kodre in doda volumen ob korenu las, z dodatnim učinkom udara hladnega zraka za učvrstitev pričeske ob koncu sušenja za dolgoobstojne rezultate.

Z izbiro 6 nastavitev po meri, ima Premium Care Pro vse, kar potrebujete, da ustvarite popoln videz.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 2400  
2300  
Nastavitve temperature 3  
3  
Nastavitve hitrosti 2  
n/a
Udar hladnega zraka    
   
Prevleka rešetk Kašmir keratin  
Kašmir keratin  
Koncentrator 1  
1  
Difuzor    
   
Nega las in ergonomija
»Upoštevanje« nastavitev temperature    
   
Funkcija ionizacije    
   
Ergonomija/priročnost uporabe
Vrsta motorja Enosmerni tok - DC  
n/a
Odstranljiva mrežica    
   
Zanka za obešanje    
   
Tehnične specifikacije
Voltage 220-240  V
220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1.8  m
1,8  m
Barva Snow white & Metal cinnamon pink  
n/a

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.