ROWENTA Silence AC CV7920F0

Silence AC CV7920F0
ULTRA TIH SUŠILNIK LAS

Visoko učinkovit in tih sušilnik las. Silence AC ohranja in do 25 % vlage lasem zahavljujoč Hydra Protect tehnologiji, za sijaj in zdrave lase. Ekskluzivna obloga Keratin Kašmira z arganovim oljem in generatorjem ionov naredi lase gladke in sijajne, medtem, ko profesionalni AC motor z močjo 2.300 W zagotavlja hitro sušenje ob ekstremnem tihem delovanju!

Referenca : CV7920F0

* V primerjavi s klasičnim AC sušilnikom za lase istega proizvajalca.

** Testirano na istem aparatu in sušenju na max temperaturi/hitrosti.

Prednostiizdelka

Ekstra tiho in močno sušenje s Silence AC sušilnikom.

S Silence AC lahko uživate v hitrem, tihem in učinkovitem sušenju.

Ultra tih sušilnik las, s profesionalnim motorjem 2300 W, ki zagotavlja visoko učinkovitost, medtem, ko Hydra Protect tehnologija ščiti do +25 % ** naravne vlage v vaših laseh in dosega popolne rezultate.

V kombinaciji z oblogo iz ekskluzivnega kašmirja, keratina in arganovega olja, ki omogoča zaščito pred poškodbami in generira negativne ione, ter naredi lase gladke in sijoče.

8 mm koncentrator za popolno oblikovanje pod kontrolo, difuzor za naravni volumen in definirane kodre, ter 6 nastavitev za določeno pihanje in temperaturo, glede na tip las.

Silence AC: ultra- tiho sušenje lepih las.

Značilnosti - Primerjava

Funkcija ionizacije    
Voltage 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,8  m
Moč 2300  
Hitrost zraka (km/h) 120  
Nastavitve temperature 3  
Udar hladnega zraka    
Turbo    
Prevleka rešetk Kašmir keratin  
Koncentrator 1  
Dimenzija nastavka 8  mm
Vrsta difuzorja Standardni  
Difuzor    
»Upoštevanje« nastavitev temperature    
Funkcija tihega delovanja 75  dB(A)
Odstranljiva mrežica    
Zanka za obešanje    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.