O NAS

O Rowenti

Nemška znamka Rowenta že od leta 1909 očara še tako zahtevne potrošnike s svojimi visokokakovostnimi izdelki, ki zagotavljajo odlične rezultate.

Rowenta nudi široko paleto izdelkov, ki združujejo prvovrstno tehnološko zmogljivost, vrhunsko oblikovanje in uporabniku prijazno zasnovo.

Družba si je zadala nalogo, da bedi nad vsakodnevnim dobrim počutjem svojih uporabnikov z inteligentnimi rešitvami za sesalnike, likalnike, parne likalnike, sušilce za lase in depilatorje. Rowenta, večni pionir, že več kot 10 let razvija ekološko inteligentne izdelke. Ker je družba zvesta svojim vrednotam, se je povezala s Svetovnim skladom za naravo (WWF) in okolju prijazno oblikovanje postavila na prvo mesto pri svojih inovacijah.

Inovatorji

Skupina SEB vsako leto predstavi več kot 250 novih izdelkov.

Takšno stopnjo inovacije omogočajo naše ekipe za raziskave in razvoj ter naš pristop »odprtih inovacij«. Če se želite pridružiti te skupnosti, obiščite našo posebno spletno stran.

www.innovate-with-groupeseb.com

Groupe SEB

Odkrijte Groupe SEB, vodilno svetovno skupino na področju malih gospodinjskih aparatov.

Groupe SEB je prisoten v skoraj 150 državah. Zaradi svoje široke in zelo raznolike ponudbe izdelkov, kot tudi zaradi svojega prvovrstnega portfelja blagovnih znamk, je postal vodilni na trgu na vseh celinah.

www.groupeseb.com