ROWENTA SIGNATURE PRO AC

SIGNATURE PRO AC
Hitro in profesionalno oblikovanje

Sušilnik za lase Rowenta Signature Pro AC zagotavlja odlične rezultate sušenja s profesionalnim motorjem AC, ki zagotavlja več let odličnega delovanja. Izkoristite celoten paket z močjo 2100 W, ki omogoča zelo hiter pretok zraka za ultra hitro sušenje, in impresivnim sklopom funkcij za popolne rezultate brez napora.

Referenca : CV7827F0

Prednostiizdelka

Sušilnik za lase Rowenta Signature Pro AC

Izjemno močan in trpežen motor AC zagotavlja dolgotrajno delovanje na nivoju profesionalcev, sušilnik za lase Rowenta Signature Pro AC je popolna rešitev za enostavno in hitro sušenje dan za dnem.

Motor AC profesionalnega razreda prinaša 2100 W moči, kar zagotavlja izjemno hitro sušenje ter več let zanesljivega delovanja.

Šest enostavnih nastavitev za hitrost/temperaturo omogoča prilagojeni nadzor pri oblikovanju.

Usmerjevalnik poskrbi za izjemno natančnost in popolne zaključke, difuzor pa doda volumen že pri koreninah ter oblikuje brezhibne kodre.

Vsakodnevno sušenje pa vam olajšajo tudi izboljšana ergonomičnost sušilnika in izjemno dolg kabel, 1,8 m. 

Udar hladnega zraka poskrbi, da pričeska ostane na svojem mestu za dolgotrajno obstojnost, zato je Signature Pro AC odličen sušilnik za lase.

Značilnosti - Primerjava

Voltage 220-240  V
Udar hladnega zraka    
Koncentrator 1  
Vrsta difuzorja Standardni  
Difuzor    
Odstranljiva mrežica    
Zanka za obešanje    
Sušenje    
Hitro sušenje    
Volumen    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.