ROWENTA Brush Activ' Premium Care CF9540F0

Brush Activ' Premium Care CF9540F0
rezultati kot iz salona, negovani lasje s sijajem

VRTLJIVA KRTAČA ZAGOTAVLJA PROFESIONALNE FRIZERSKE RAZULTATE SUŠENJA IN SIJAJNI VOLUMEN


Brush Activ Premium dosega popolne sijajne rezultate, zahvaljujoč naravnim ščetinam. Nudi popolne rezultate oblikovanja skozi avtomatsko vrtenje. MOč 1000 W nudi učinkovito in intenzivno sušenje s profesionalnim rezultatom. Medtem ko 2 krtači omogočatauspešno uporabo na kratkih in dolgih laseh. Obloga iz kašmirja, keratina in arganovega olja prihaja skupaj z dvakratnim boosterjem ionov za sijaj in razultate na laseh kot pri frizerju.
 

Referenca : CF9540F0

PROFESIONALNA KVALITETA Z MAKSIMALNIM VOLUMNOM IN SIJAJEM

Popolno orodje za doseganje gladkih, luksuznih pričesk v lastnem domu.

Bursh Activ' Premimum Care brezmejno sušenje in oblikovanje las za glamurozne rezultate.

Ta krtača profesionalne kvalitete je opremljena z dvakratnim boosterjev ionov, ki proizvajajo 40 x več ionov, ki uničijo statično elektriko za gladke lase in lahko oblikovanje.

Glamur je povezan s praktično močjo 1000 W in izboljšanimi značilnostmi v vašem domu.

Dodatno 2 stikala, za različne smeri vrtneja v levo/desno.

Ob izbošljanih rezultatih ob 3 hitrostih/temperaturah in udaru hladnega zraka za dolgotrajne rezultate, Brush Activ premium Care zagotavlja sijaj in obstoječ volumen na dosegu roke.

Značilnosti - Primerjava

Moč 1000  W
Hitrost /Nastavitev temperature 2  
Nastavitve pretoka zraka 2  
Sunek hladnega zraka    
Prevleka Kašmir Keratin  
Funkcije Sušenje, pihanje in vrtenje  
Vrste ščetin Naravne  
Premer cevi 40-50  mm
Več premerov    
Oblika Okrogla  
Samodejno vrtenje    
Nastavljiva temperatura 2  
Ionski generator    
Izmenično vrtenje DA  
Odstranljiva rešetka    
Zanka za obešanje    
Pokrov krtače    
Napetost 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,8  m
Barve Roza beli aluminij  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Priporočamo, da to storite, ko je naprava hladna, da se izognete opeklinam. Pritisnite na »jezička« na strani plošč in ju potisnite ven. Ko ponovno vstavljate plošči, ju potisnite čim dlje in poskrbite, da bosta ustrezno nameščeni in da bosta ostali trdno pritrjeni.
Ko okoli naprave navijate kodre, poskrbite, da boste uporabljali isti del naprave in je ne poskušajte uporabljati po celotni dolžini. S prosto roko držite konico, ki ostane hladna.
Predel cevi kodralnika med uporabo postane zelo vroč, zato bodite pazljivi, da preprečite stik s kožo, in zagotovite, da kabel ne pride v kontakt z vročim delom aparata.
Ko izberete zahtevano nastavitev, boste morali počakati 10 minut, da se aparat ogreje na ustrezno temperaturo.
Vedno izključite napravo iz napajanja in počakajte, da se ohladi na varnostnem stojalu. Ko se popolnoma ohladi, obrišite cev z vlažno krpo in pazite, da se voda ali katerakoli druga tekočina ne steka v ročaj.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Kemičnih izdelkov za nego las ne uporabljajte med uporabo naprave. Nanesite jih šele, ko se lasje ohladijo in ko kodralnika več ne uporabljate. Prav tako naprave ne uporabljajte na sintetičnih laseh, kot na primer na podaljških ali lasuljah.
Da. Lase vstavite med žlico in cev ob koreninah las, nato pa zaprite žlico ter tako zaustavite lase na mestu. Ravnalec nežno potisnite do konic las in tako bodo vaši lasje postali gladki in ravni.
Da. Lase morate oviti okoli naprave in počakati približno 20 sekund, preden spustite koder. Večkrat ponovite ta postopek na vseh laseh. Ko se lasje ohladijo, jih ne krtačite, saj bodo tako imeli bolj naraven, valovit videz.
Priporočljivo je, da uporabite kodre, ki niso širši več kot 2–3 cm.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.