ROWENTA Forever Sharp Comfort - Style

Forever Sharp Comfort - Style
Optimalno postrizite, oblikujte in pobrijte

Naj bo brada urejena dan za dnem s pomočjo hibridnega strižnika Rowenta Forever Sharp Comfort. Vsestransko, vodoodporno orodje 3-v-1 za striženje, oblikovanje in britje* brade ter telesa. Rezil s tehnologijo samoostrenja ni potrebno zamenjati - kar zagotavlja izjemno učinkovitost in natančno striženje v eni potezi. Poleg tega pa dodatki za kožo zagotavljajo dodatno zaščito in zmanjšajo draženje kože. Popolnoma prilagojen tudi za goste dlake ponuja izjemno avtonomijo do 2 mesecev brez polnjenja**, zato je popoln odgovor za urejeno brado.

*Ne brije tako blizu kože kot tradicionalni brivniki, zato koži ne bo neprijetno. **Na podlagi 5-minutnega striženja 3-krat tedensko.

Referenca : TN6040F4

*2-month clinical study, 34 women, France 2019

*Does not shave as close as a traditional shaver, so your skin always stays comfortable. **Not for use on sensitive swimsuit and underarm areas ***Based on a 5-minute trimming session, 3 times per week

Prednostiizdelka

Rowenta Forever Sharp Comfort Hybrid strižnik za brado

Urejena brada zahteva ostra rezila, zato rezil iz 100% nerjavnega jekla z oblogo iz titana na strižniku za brado Forever Sharp Comfort nikoli ni potrebno zamenjati.

Vsestranski moški strižnik 3-v-1 omogoča striženje, oblikovanje in britje* za prilagojeno urejanje brade dan za dnem zahvaljujoč petim nastavkom (1-2-3-5-6 mm).

Poleg tega je na voljo še dodatni nastavek za kožo z izboljšanim drsenjem med britjem, da bo koža manj razdražena - popoln tako za obraz kot telo**.

Natančno striženje v eni potezi, izjemna avtonomija do 120 minut in funkcija hitrega polnjenja v 90 minutah, strižnik vas ne bo nikoli razočaral!

Sodoben, ergonomičen in kompakten strižnik za moške je 100% vodoodporen, zato ga lahko uporabljate tudi pod prho, poleg tega pa ima še oprijem proti drsenju za enostavnejše rokovanje v mokrem okolju.

*Ne brije tako blizu kože kot tradicionalni brivniki, zato koži ne bo neprijetno.

 **Ni primeren za občutljive bikini predele in uporabo pod pazduho.

Značilnosti - Primerjava

UČINKOVITOST STRIŽENJA
Material rezil Stainless steel  
Nastavitve hitrosti 1  
NATANČNOST
Najmanjša rezalna dolžina 0.4  mm
Natančna nastavitev 1  mm
Kazalnik rezalne dolžine Glavnik  
Cone Brada  
UPORABA – SLOGI STRIŽENJA
Vrsta glavnika za lase Fiksen  
Rezilo za striženje brade    
Velikost rezila za brado 32  mm
Vrsta glavnika za brado Fiksni  
Funkcija 3-dnevne brade    
Glavnik za brado - natančna nastavitev 1  mm
Razpon nastavitve dolžine striženja brade 0.4 to 6 mm  
Pozicije dolžine striženja brade 6  
Število glavničkov za brado 5  
Spol Za moške  
Samostojnost 120 min  
Čas polnjenja 1h30  h
Hitra menjava baterije    
Moč Uporaba brez kabla  
Vrsta baterije Litij-ionska  
UDOBJE PRI UPORABI
Snemljiva rezalna glava    
Čiščenje Dovoljeno je čiščenje vseh delov  
Set za čiščenje Olje + čopič  
Kazalnik polnjenja LED  
Prostor za shranjevanje Etui  
Tehnične specifikacije
Barva grey-orange metal  
Voltage 100-240  V
Priloženi dodatni pripomočki Silicon comb  
NAČIN UPORABE
Telo    
Britje    
MOŽNOSTI
Mokra in suha uporaba    
KABEL IN VTIKAČ
Vrsta priključka EVROPA  
Barva vtikača Black  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne. Iz varnostnih razlogov in želenega boljšega zaključka striženja, ni priporočljivo, da strižnik uporabljate na sebi.
Ne. Strižnika ni mogoče istočasno polniti in uporabljati.
Priporočamo, da aparat za striženje las uporabljate za čiste, a suhe lase.
Preden strižnik prvič uporabite, aparat polnite vsaj 14 ur. Pomembno je, da pri naslednjih treh uporabah vašega strižnika pustite, da se popolnoma izprazni. Za tem je priporočen čas polnjenja 8 ur. Ko je kazalnik polnjenja rdeč, se aparat polni.
Za samo zmogljivost je pomembno, da rezilo namažete po vsaki 2. oz. 3. uporabi strižnika. Uporabite olje za mazanje, ki ste ga prejeli z izdelkom, ali kakovostno olje, ki ne vsebuje kislin (npr. olje za šivalni stroj). Na vsak konec rezila nanesite po eno kapljico, za nekaj minut vklopite strižnik in nato s krpo obrišite vso odvečno olje.
Naši strižniki redko potrebujejo čiščenje (razen če so bili uporabljeni na več osebah). Rezila je treba po vsaki uporabi očistiti z manjšim čopičem. Ta čopič lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlačic z glavnika.
Ne. Za modele, namenjene ponovnemu polnjenju, morate uporabiti baterije za ponovno polnjenje NiCd ali NiMH. Ne uporabljajte običajnih baterij, saj obstaja tveganje, da se bodo stalile.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Naši strižniki se lahko uporabljajo samo za dlačice. Kakršna koli druga uporaba lahko vodi do poslabšanja aparata ali poškodb.
Če je strižnik namenjen ponovnemu polnjenju, bo baterija zdržala 40 minut po popolnem polnjenju.
Kolešček za mikro nastavitve vam omogoča, da natančno določite odrezano dolžino, s čimer zagotovite brezhiben zaključek prirezovanja las ali brade.
Dolžine so naslednje:
Položaj 1 = 0,8 mm
Položaj 2 = 1,1 mm
Položaj 3 = 1,4 mm
Položaj 4 = 1,7 mm
Položaj 5 = 2,0 mm
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.