ROWENTA DRIVER

DRIVER
PRAKTIČEN  IN UČINKOVIT

Driver strižnik izredne kvalitete odlikuje dolgo vzdržljiv motor z odličnimi lastnostmi striženja, medtem ko funkcija mrežnega kabla omogoča lahkotno striženje.

Referenca : TN1607F0

UČINKOVITOST, ENOSTAVNOST IN DOLGOTRAJNOST

Driver strižnk omogoča vedno izjemne rezultate striženja.

Kvalitetna inox rezila in močan motor, v kombinaciji s štirimi glavniki in premakljivo mikro nastavitvijo, omogoča natanče rezultate, točno takšne ki jih želite.

Glavni mrežni kabel omogoča nemoteno sriženje brez straha da bi se baterija izpraznila ,medtem ko prinaša dolžina priključnega kabla striženje brez stresa.

Značilnosti - Primerjava

UČINKOVITOST STRIŽENJA
Material rezil Stainless steel  
Hitrost motorja (rpm) 3000  
UPORABA – SLOGI STRIŽENJA
Glavnik za lase 4  
Cone Lasje  
Rezilo za lase    
Velikost rezila za lase 42  mm
Vrsta glavnika za lase Fiksen  
Glavniki - natančne nastavitve 3  mm
Razpon nastavitve dolžine striženja las 1 to 12  mm
Pozicije dolžine striženja las 15  
NATANČNOST
Najmanjša rezalna dolžina 1  mm
Kazalnik rezalne dolžine Glavnik  
Mikro nastavitev Sprožilec rezila  
UDOBJE PRI UPORABI
Moč Vrvična uporaba  
Čiščenje Enostavno čiščenje glave  
Cleaning set Oil + brush  
Tehnične specifikacije
Barve Belo srebrna  
Napetost 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1.80  m
Vrsta motorja Motor izmenična napetost (AC)  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne. Iz varnostnih razlogov in želenega boljšega zaključka striženja, ni priporočljivo, da strižnik uporabljate na sebi.
Ne. Strižnika ni mogoče istočasno polniti in uporabljati.
Priporočamo, da aparat za striženje las uporabljate za čiste, a suhe lase.
Preden strižnik prvič uporabite, aparat polnite vsaj 14 ur. Pomembno je, da pri naslednjih treh uporabah vašega strižnika pustite, da se popolnoma izprazni. Za tem je priporočen čas polnjenja 8 ur. Ko je kazalnik polnjenja rdeč, se aparat polni.
Po vsaki uporabi očistite rezila s čistilno ščetko, ki ste jo prejeli z izdelkom. Po potrebi lahko uporabite tudi rahlo vlažno krpo. Nekateri modeli tudi omogočajo, da popolnoma odstranite rezilo za temeljitejše čiščenje rezil.
Za samo zmogljivost je pomembno, da rezilo namažete po vsaki 2. oz. 3. uporabi strižnika. Uporabite olje za mazanje, ki ste ga prejeli z izdelkom, ali kakovostno olje, ki ne vsebuje kislin (npr. olje za šivalni stroj). Na vsak konec rezila nanesite po eno kapljico, za nekaj minut vklopite strižnik in nato s krpo obrišite vso odvečno olje.
Naši strižniki redko potrebujejo čiščenje (razen če so bili uporabljeni na več osebah). Rezila je treba po vsaki uporabi očistiti z manjšim čopičem. Ta čopič lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlačic z glavnika.
Ne. Za modele, namenjene ponovnemu polnjenju, morate uporabiti baterije za ponovno polnjenje NiCd ali NiMH. Ne uporabljajte običajnih baterij, saj obstaja tveganje, da se bodo stalile.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Naši strižniki se lahko uporabljajo samo za dlačice. Kakršna koli druga uporaba lahko vodi do poslabšanja aparata ali poškodb.
Če je strižnik namenjen ponovnemu polnjenju, bo baterija zdržala 40 minut po popolnem polnjenju.
Kolešček za mikro nastavitve vam omogoča, da natančno določite odrezano dolžino, s čimer zagotovite brezhiben zaključek prirezovanja las ali brade.
Dolžine so naslednje:
Položaj 1 = 0,8 mm
Položaj 2 = 1,1 mm
Položaj 3 = 1,4 mm
Položaj 4 = 1,7 mm
Položaj 5 = 2,0 mm
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.