ROWENTA Studio Dry Premium Care CV5361F0

Studio Dry Premium Care CV5361F0
VISOKA UČINKOVITOST ZA HITRO IN ENOSTAVNO SUŠENJE

ULTRA - KOMPAKTNO IN MOČNO ZA SIJAJ ZDRAVIH LAS

Premium Care Studio Dry je ultrakompaktni sušilnik za lase s posebnim Triple Air Precision koncentratorjem za natančno sušenje. Moč 2.100 W omogoča hitre rezultate, medtem ko nastavitev Advanced Care ščiti pred pregrevanjem las in tako ohranja njihovo zdravje in sijaj.

Referenca : CV5361F0

Ultra kompakten in učinkovit sušilnik, Premium Care Studio omogoča natančno pihanje z ekskluzivnim koncentratorjem Triple Air Precision.

Moč 2.100 W omogoča hitre rezultate, medtem, ko nastavitev Advnaced Care ščiti pred pregrevanjem las in tako ohranja njihovo zdravje in sijaj.

Generator iona kombiniran z ekskluzivno oblogo kašmirja in keratina/arganovega olja prinaša gladki izgled las.

Udar hladnega zraka za popolno učvrstitev pričeske in dolgotrajne rezultate.

Obešalo za obešanje za praktično shranjevanje in 3. nastavitve omogočajo, da sami nastavite idealno temperaturo in hitrost pihanja.

Premium Care Studio: ultrakompaktni sušilnik, ki nudi dolgotrajne rezultate.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 2100  
Udar hladnega zraka    
Prevleka rešetk Kašmir keratin  
Koncentrator 1  
Pripomočki 1: Triple Air precision koncentrator  
Nastavitve hitrosti/temperature 3  
Nega las in ergonomija
Funkcija ionizacije    
Ergonomija/priročnost uporabe
Vrsta motorja Enosmerni tok - DC  
Kompakten    
Zanka za obešanje    
Tehnične specifikacije
Voltage 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,8  m
Barva Black & Metal cinnamon pink  
NEGA
Ostalo Advanced Care nastavitev temperature  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.