ROWENTA SCALP CARE DRYER

SCALP CARE DRYER
Zdaj se nega začne pri lasnih koreninah

Namenite lasem pozornost in nego, kot si ju zaslužijo. Rowenta Ultimate Experience sušilnik za nego lasišča ponuja izjemno učinkovitost in vse prednosti nežne masaže lasišča, za sušenje las z masažo brez primere. Svoje negovanje dvignite na nov nivo, ko nežno premikanje prstov poskrbi za več kisika v lasišču za močnejše lase, nežne vibracije pa lase dvignejo pri korenini za večji volumen.

Referenca : CV9240F0

*vs. Studio Dry, independent laboratory test, Poland 2020.

*Klinično dokoazano. V primerjavi z navadnim sušilnikom proizvajalca, neodvisno laboratorijsko testiranje, 22 oseb, Poljska, 2020.

Rowenta Ultimate Experience sušilnik za nego lasišča

Bolj zdravi lasje, izjemno sušenje in nežna masaža lasišča na dosegu roke: Rowenta Ultimate Experience sušilnik za nego lasišča ponuja izboljšano sušenje, ki ga dopolnjuje nežna masaža lasišča, da bodo vaši lasje čudoviti in poživljeni, kot si zaslužijo.

Nastavek Active Scalp Revitalizer doda nov nivo užitka in predanosti pri oblikovanju frizure, ko se nežni prsti premikajo tako, da pospešijo pretok krvi na lasišču, da bodo lasje zdravi, nežne vibracije pa poskrbijo za dvig las ob korenini, kar lasem doda volumen in polnost.

Razvajanje in sproščanje v pametnem dizajnu z brezkompromisnim delovanjem: 2200 W moči in dolgotrajno delovanje brezkrtačnega motorja zagotavljajo izjemne rezultate pri sušenju.

Kompakten, zložljiv format omogoča popolno priročnost in udobje - doma ali na poti.

Nastavitev Advanced Care skupaj s tehnologijo Ionic Booster, da bodo lasje zdravi, gladki in lepo sijoči.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 2200  W
Dimenzija nastavka 7 & 11  mm
Nastavitve temperature 3  
Nastavitve hitrosti 2  
Udar hladnega zraka    
Koncentrator 2  
Vrsta difuzorja Aktiven  
Nega lasišča    
Difuzor    
Spol Za oba spola  
Vključeni dodatki 2 koncentratorja + difuzor  
Tehnične specifikacije
Priloženi dodatni pripomočki Active Scalp Revitalizer  
Napetost 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1.8  m
Barva White & Copper  
Nega las in ergonomija
»Upoštevanje« nastavitev temperature    
Funkcija ionizacije    
Ergonomija/priročnost uporabe
Vrsta motorja Motor brez ščetk (BLDC)  
Zložljiv    
Odstranljiva mrežica    
Funkcija EKO    
Premium darilna škatlica    
NEGA
Sušenje    
Friziranje    
REZULTATI
Hitro sušenje    
Nega las Sušenje in oblikovanje z nego  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.