ROWENTA HANDY DRY

HANDY DRY
Za hitro in preprosto sušenje las

Sušilec za lase Rowenta Handy Dry zagotavlja hitro sušenje brez tveganja za pregrevanje, za vrhunsko sušenje, da boste v trenutku kot iz škatlice. Sušilec, ki ga je enostavno uporabljati, ima 2000 effiwatov moči in omogoča hitro sušenje z učinkovito porabo energije ter nastavek za samodejno oscilirajoče usmerjanje zraka za vrhunske rezultate brez napora. Izboljšajte svojo jutranjo rutino z novim udobjem, varnostjo in učinkovitostjo.

Referenca : CV1623F0

Kompaktan fen za kosu za brzo sušenje bez napora

Nudeći brzo sušenje uz potpunu udobnost i jednostavnost Rowenta Handy Dry fen za kosu osigurava savršene, lake rezultate sušenja svakoga dana.

Pametan dizajn automatski oscilujućeg usmerivača je ono što menja iskustvo sušenja kose, za jednostavnije i efikasnije sušenje Doživite brze performanse sa fenom za kosu koji radi za vas, sa snagom sušenja od 2000Effiwatt i pokretnim busterom boosterom kako bi vam izuzetno brze performanse sušenja bile na dohvat ruke.

Značilnosti - Primerjava

Ergonomija/priročnost uporabe
Vrsta motorja Enosmerni tok - DC  
Kompakten    
Funkcija EKO    
Potovalni set    
Tehnične specifikacije
Voltage 220-240  V
NEGA
Sušenje    
Friziranje    
REZULTATI
Hitro sušenje    
Volumen    
Nega las Hitro posuši in ukroti  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.