ROWENTA FOR ELITE Curling Tong CF2132

Curling Tong CF2132
Tesni in popolni kodri

Tesni in popolni kodri

The Rowenta Curling Tong kodralnik poskrbi za tesne in nazorne kodre s 16mm premerom za močne rezultate in keramično oblogo, ki vzpodbudi končni videz. Paleta različnih funkcij pride skupaj z lahko uporabo in izjemno izkušnjo oblikovanja.

Referenca : CF2132F0

Poskrbi za brezhibne tesne in nazorne kodre, kodralnik Rowenta for Elite je zelo enostavno uporaben.

Optimalna temperatura 180 °C poskrbi za hitro in dovršeno izkušnjo ter popolne rezulate.

Keramična obloga da vašemu videzu nadgradnjo za gladke in obvladljive lase, ki imajo sijaj.

16mm premer je idealen za ustvarjanje tesnih in valovitih kodrov ob varni in enostavni uporabi.

Zložljiva ročka poskrbi za brezskrbno in priročno shranjevanje.

Segret in pripravljen v le minuti, s kodralnikom Rowenta Curling Tong je oblikovanje izjemno enostavno.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 25  
Nastavitve temperature 1  
Prevleka Keramika  
Funkcije Kodranje  
Premer cevi 16  mm
Oblika Okrogla  
Nastavljiva temperatura 180  °C
Nega las in ergonomija
Hladna konica    
Ergonomija/priročnost uporabe
Kazalnik segrevanja    
Čas segrevanja 60  s
Zanka za obešanje    
Tehnične specifikacije
Voltage 110-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,8  m
Kabel 360°    
Vrsta ogrevalnega elementa Aluminij  
Barva Black  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Priporočamo, da to storite, ko je naprava hladna, da se izognete opeklinam. Pritisnite na »jezička« na strani plošč in ju potisnite ven. Ko ponovno vstavljate plošči, ju potisnite čim dlje in poskrbite, da bosta ustrezno nameščeni in da bosta ostali trdno pritrjeni.
Ko okoli naprave navijate kodre, poskrbite, da boste uporabljali isti del naprave in je ne poskušajte uporabljati po celotni dolžini. S prosto roko držite konico, ki ostane hladna.
Predel cevi kodralnika med uporabo postane zelo vroč, zato bodite pazljivi, da preprečite stik s kožo, in zagotovite, da kabel ne pride v kontakt z vročim delom aparata.
Ko izberete zahtevano nastavitev, boste morali počakati približno 1 do 2 minuti, da se aparat ogreje na ustrezno temperaturo.
Za splošno oblikovanje uporabite krtačo z večjim premerom, krtačo z manjšim premerom pa uporabite za zaključek (ustvarite bolj poudarjene kodre obrnjene navznoter ali navzven).
Lasje morajo biti čisti, razčesani in suhi, da preprečite poškodbe.
Vedno izključite napravo iz napajanja in počakajte, da se ohladi na varnostnem stojalu. Ko se popolnoma ohladi, obrišite cev z vlažno krpo in pazite, da se voda ali katerakoli druga tekočina ne steka v ročaj.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ne. Kemičnih izdelkov za nego las ne uporabljajte med uporabo naprave. Nanesite jih šele, ko se lasje ohladijo in ko kodralnika več ne uporabljate. Prav tako naprave ne uporabljajte na sintetičnih laseh, kot na primer na podaljških ali lasuljah.
Da. Lase vstavite med žlico in cev ob koreninah las, nato pa zaprite žlico ter tako zaustavite lase na mestu. Ravnalec nežno potisnite do konic las in tako bodo vaši lasje postali gladki in ravni.
Da. Lase morate oviti okoli naprave in počakati približno 20 sekund, preden spustite koder. Večkrat ponovite ta postopek na vseh laseh. Ko se lasje ohladijo, jih ne krtačite, saj bodo tako imeli bolj naraven, valovit videz.
Priporočljivo je, da uporabite kodre, ki niso širši več kot 2–3 cm.