ROWENTA VOLUMIZER OVAL BRUSH

VOLUMIZER OVAL BRUSH
Spoznajte nove dimenzije s 3D Volumizing za 2x več volumna*

Krtača na vroči zrak Rowenta Volumizer prinaša trojno sušenje in oblikovanje, za čudovit videz in poudarjen volumen dan za dnem. Tehnologija 3D Volume Booster združuje močen pretok zraka in posebne ščetine, ki lase dvignejo že pri korenini. Ovalna krtača XL oblikuje med sušenjem in lasem doda naraven volumen od korena do konice. Spoznajte sušenje z dodatnim volumnom za čudovite pričeske — ne pozabite pa tudi na sijoč lesk in sušenje, ki vas nikoli ne bo razočaralo.

Referenca : CF6135F0

*test zaznavanja, v primerjavi z naravno posušenimi lasmi, 30 prostovoljcev, 1 mesec, Francija 2021

*test zaznavanja, v primerjavi z naravno posušenimi lasmi, 30 prostovoljcev, 1 mesec, Francija 2021 *test zaznavanja, v primerjavi z naravno posušenimi lasmi, 30 prostovoljcev, 1 mesec, Francija 2021. **test zaznavanja, v primerjavi z navadnim sušenjem, 30 prostovoljcev, 1 mesec, Francija 2021.

Krtača na vroči zrak za 3D-oblikovanje, ki slog in urejanje povzdigne v nove dimenzije

Krtača na vroči zrak Rowenta Volumizer je nov pripomoček za oblikovanje, zasnovan tako, da bo vašo rutino urejanja pričeske povzdignil v nove dimenzije.

Spoznajte razliko s pomočjo trojnega sušenja — sušenje, ki lase privzdigne pri korenini, jih oblikuje in jim poudari naravni volumen — in ovalno XL glavo za hitro sušenje.

Vsak dan ustvarite čudovit videz s pomočjo 4 izhodov za ione, ki prinašajo na milijone ionov, domet 360°pa poskrbi, da bodo lasje gladki, elegantni in lepo sijoči.

Značilnosti - Primerjava

Vrsta vtikača Raven vtikač  
Vrsta priključka EVROPA  
Voltage 220-240  V
Udar hladnega zraka Ni na voljo  
Nežen zrak    
Prevleka Keramika  
Funkcije Sušenje in pihanje  
Vrste ščetin Naravne  
Oblika Ostalo  
Funkcija ionizacije    
Hladna konica    
Sušenje    
Friziranje    
Oblikovanje    
   
Vrsta las Mokri lasje  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.