ROWENTA AQUA BOOST 2,5L HU4020

AQUA BOOST 2,5L HU4020
Pametno vlaženje noč in dan

Uravnotežen nivo vlažnosti je nujen za optimalno udobje doma. Z vlažilcem zraka Aqua Boost znamke Rowenta uživajte v močnem vlaženju, pametnih nastavitvah in rešitvi proti bakterijam za bolj čisto meglico*; vse to dobite v ergonomskem dizajnu z novim dolivanjem na vrhu za brezskrbno uporabo!

Referenca : HU4020F0

* Bori se proti množenju bacilov v vodni bazi aparata, odstrani do 99,9 % bakterij Escherichia Coli in Staphylococcus Aureus, ki predstavljajo večino bakterij, za katere vemo, da obstajajo po 30 minutah uporabe v nastavitvi za toplo meglico - v normalnih pogojih. Testirano v neodvisnem laboratoriju.

Rowenta Aqua Boost: popolna vlažnost v vašem domu

Kar zadeva suh zrak v vašem domu ima Rowenta rešitev za vas: predstavljamo vam nov vlažilec zraka Aqua Boost.

Močan izhod za meglico skupaj s 360° izhodi za zrak zagotavlja hitro in enakomerno vlaženje, da hitro dosežete želen nivo vlažnosti v vašem domu.

Z novim načinom dolivanja na vrhu vlažilec lažje napolnite in sočasno očistite, delovanje proti bakterijam pa zagotavlja, da uniči 99,9 % bakterij v vodnih kapljicah* — kar pomeni bolj čisto meglico za vas in vaše ljubljene.

Domači vlažilnik zraka omogoča veliko pokritost do 50 m2 in vključuje celo pametno uravnavanje vlažnosti, ki samodejno vzdržuje optimalen nivo vlažnosti — popolna rešitev za otroško ali dojenčkovo sobo.

Vse lepo zaključita izjemno tih dizajn in velika avtonomija, ki vso noč zagotavljata močno vlaženje — in nemoten spanec!

Značilnosti - Primerjava

TEHNOLOGIJA
Vrsta tehnologije Ultrazvočna tehnologija  
Para Topla in hladna  
UČINKOVITOST
Udar pare (ml/h) 380  
Kapaciteta rezervoarja za vodo (L) 2.5  L
Čas delovanja up to 15h  
Število hitrosti 6  
Velikost prostora > 40 m2  
Čas delovanja > 8 ur (za čas nočnega spanja)  
Nivo hrupa Zelo tiho (< 40 db(A))  
PAMETNE FUNKCIJE
Samodejni način    
Nočni način    
Senzorji Ne  
Merilnik vlage    
Kazalnik ravni vlažnosti v sobi    
Nastavitev stopnje vlažnosti YES  
UDOBNOST UPORABE
Protibakterijsko delovanje    
Kartuša za demineralizacijo    
Samodejni izklop    
Kontrolna plošča Elektronska  
Časovnik YES  h
Zamik vklopa NO  
Barva vtikača white  
Vzdrževanje Ročno  
Pričakovanja
Dihajte čistejši zrak v času vlažnih dni    
Preprečite nastanek plesni    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Pred čiščenjem vedno izklopite napravo in jo izključite iz napajanja.
Podstavka izdelka ali napajalnega kabla ter vtiča nikoli ne potapljajte v vodo ali katerokoli drugo tekočino. Za čiščenje naprave ne uporabljajte detergentov ali abrazivnih sredstev.
Pomembno je, da redno čistite rezervoar za vodo, razprševalno komoro (okoli keramičnega diska) in zračnike pod napravo.
Čiščenje diska: Z rednim čiščenjem keramičnega diska boste preprečili vodni kamen. Da preprečite poškodbe diska, ne uporabljajte trdih ali abrazivnih pripomočki.
Čiščenje rezervoarja za vodo: Odstranite kartušo proti vodnemu kamnu (odvisno od modela) in jo izperite s čisto vodo, nato pa rezervoarja za vodo in čep operite z milnico.
Čiščenje razprševalne komore: Razprševalno komoro napolnite z mešanico, ki vsebuje pol vode in pol alkoholnega kisa, ter počakajte 4 ure in jo nato izpraznite ter komoro sperite s čisto vodo (opomba; pazite, da voda ne vstopi v odprtino puhala).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.