ROWENTA Vectissimo CO3035

Vectissimo CO3035
Izredno močan in prilagodljiv konvektorski grelec

Močan Vectissimo konvektorski grelec omogoča učinkovito gretje za prostore srednje velikosti. Z različnimi nastavitvami in termostatom za uravnavanje sobne temperature, omogoča dotok toplega zraka za dolgotrajno in ugodno hišno atmosfero.

Referenca : CO3035F1

MOČNA, NASTAVLJIVA TOPLOTA

Vectissimo konvektorski grelec omogoča nastavitev željene temperature vsak trenutek.

Z dvema nastavitvama jakosti (1200 W in 2400 W) se lahko prilagodi za daljšo uporabo ali za ekstremno uporabo, s hitrim gretjem.

Enakočasno njegova velika rešetka omogoča močan dotok zraka in občutno senzacijo toplote, medtem ko lahko koristite mehanski termostat z zaščito proti zamrznitvi za reguliranje temperature sobe.

Zahvaljujoč ergonomskemu ročaju za prenašanje, je Vectissimo enostaven za prenašanje in odlaganje.

Značilnosti - Primerjava

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Konvektor  
Barva BLACK  
Višina 0,43  m
TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
Velikost prostora 20-25 m2  
Napetost 220-230   
Frekvenca 50  Hz
LASTNOSTI
Moč 2200  
Idealna velikost sobe (m2) 30  
VARNOST
Samodejni izklop    
IP 20  
UDOBNOST IN ENOSTAVNOST UPORABE
Dolžina napajalnega kabla 1,20  m
Termostat Mehanski  
Ročaj    
HRUPNOST
Najmanjša raven hrupa 49  dB(A)
Pravna obvestila
Uredba (EU) 2015/1188 : Okoljsko Primerno Zasnovo Ta izdelek je primeren le za uporabo v dobro izoliranih prostorih ali za priložnostno uporabo.  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

V primeru neobičajnega pregrevanja, se aktivira zvočni alarm, vklopi se signalna lučka, napajanje grelnega elementa pa se prekine. Naprava se ponovno vklopila takoj, ko se jo ponastavi na običajno mesto in ko se ohladi.
Da se pozimi cevi zaščitijo, na primer, ko je termostat v položaju proti zmrzovanju in je temperatura prostora približno 5 ° C, se naprava vklopi samodejno. Ta položaj bo sobno temperaturo ohranjal na približno 7° C (če moč naprave ustreza prostornini prostora).
Pomembno je, da počakate, da se naprava ohladi, preden navijete kabel. Kadar aparata ne uporabljate, ga hranite v suhem prostoru.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Preklopite vsa stikala v položaj izklopa in izključite napravo iz napajanja.
Ne. Poraba je odvisna samo glede na moč grelnika.
Razmerje med stopnjo moči in segretim območjem je odvisno od želene temperature, zunanje temperature in stopnje hišne izolacije. V povprečju uporabljajte razmerje 100W/m².
Ne, upoštevati morate varnostne ukrepe glede uporabe grelnega aparata v kopalnici. Preveriti morate, ali je aparat zasnovan za uporabo v kateri koli sobi v hiši, vključno s prostori, kjer obstaja tveganje brizganja vode, kot so kuhinje ali kopalnice, glejte navedbe v navodilih za uporabo.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.