ROWENTA SILENT COMFORT 3IN1

SILENT COMFORT 3IN1
Edini ultra-tih ventilator 3 v1* ki filtrira zrak, hladi in greje

Z ventilatorjem Silent Comfort 3-v-1, filtrirajte zrak, osvežite in segrejte, vse z elegantnim, ultra tihim aparatom v obliki stopla. Njegova tehnologija filtriranja zraka filtrira prah in delce živalske dlake do 500 mikronov za dolgotrajno delovanje z zmanjšanim neprijetnim vonjem. Način delovanja ventilatorja in grelnika je zelo tih in izjemno zmogljiv za hitro nemoteno ogrevanje pozimi ali veliko osvežitev poleti.

Referenca : HQ8110F0

*by Rowenta

*vs full power/max thermostat setting

Silent Comfort 3-v-1 ultra tihi ventilator in grelnik v enem

Uživajte v optimalnem udobju skozi vse leto s sistemom Silent Comfort 3-in-1, ventilatorjem in grelnikom hkrati, ki filtrira zrak, osvežuje in ogreje.

Zahvaljujoč tehnologiji filtriranja zraka filtrira prah in delce lasnih živali do 500 mikronov, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje z zmanjšanim neprijetnim vonjem.

Hkrati vas Silent Comfort 3-in1 poleti osveži v virtualni tišini (43 db (a) na ventilatorskem načinu) ali hitro in tiho ogreje vašo sobo (2400 W) pozimi.

Za dodatno udobje pametni način zaznava sobno temperaturo in samodejno prilagodi moč, da doseže in ohrani želeno temperaturo, kar lahko zmanjša porabo energije.

Tudi način ogrevanja Eco porabi do 50% manj energije *, da vam prihrani denar, hkrati pa ohranja vaš prostor ohlajen.

Poleg tega je tukaj še možna  70 ° oscilacija, ki omogoča boljše razprševanje zraka po prostoru, samodejni izklop in do 24-urno funkcijo zakasnitve zagona za priročno uporabo za nastavitev in uporabo ter izjemno velik zaslon na dotik z daljinskim upravljalnikom za enostavno upravljanje, tudi na daljavo.

 

 

 

 

 

Značilnosti - Primerjava

VRSTA PROIZVODA
Barva White  
Končna obdelava Satiny  
Višina 0.81  m
TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
Velikost prostora 35-40 m2  
Časovnik/avtomatski izklop    
   
Okolju prijazna nastavitev    
Napetost 220  V
Frekvenca 50  Hz
LASTNOSTI
Moč 2400  W
Nihanje    
Hladni ventilator    
Idealna velikost sobe (m2) 35-40  
VARNOST
Samodejni izklop    
Kontrolna lučka    
IP 20  
UDOBNOST IN ENOSTAVNOST UPORABE
Dolžina napajalnega kabla 1.8  m
Filter    
Združljiv s steno/montaža na steno NO  
Termostat Elektronski  
Ročaj    
Daljinski upravljalnik    
Prostor za shranjevanje daljinskega upravljalnika    
Zaslon LED  
Vrsta priključka EVROPA  
INTELIGENCA
Časovnik    
Proti zmrzovanju    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

V primeru neobičajnega pregrevanja, se aktivira zvočni alarm, vklopi se signalna lučka, napajanje grelnega elementa pa se prekine. Naprava se ponovno vklopila takoj, ko se jo ponastavi na običajno mesto in ko se ohladi.
Da se pozimi cevi zaščitijo, na primer, ko je termostat v položaju proti zmrzovanju in je temperatura prostora približno 5 ° C, se naprava vklopi samodejno. Ta položaj bo sobno temperaturo ohranjal na približno 7° C (če moč naprave ustreza prostornini prostora).
Pomembno je, da počakate, da se naprava ohladi, preden navijete kabel. Kadar aparata ne uporabljate, ga hranite v suhem prostoru.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Preklopite vsa stikala v položaj izklopa in izključite napravo iz napajanja.
Ne. Poraba je odvisna samo glede na moč grelnika.
Razmerje med stopnjo moči in segretim območjem je odvisno od želene temperature, zunanje temperature in stopnje hišne izolacije. V povprečju uporabljajte razmerje 100W/m².
Ne, upoštevati morate varnostne ukrepe glede uporabe grelnega aparata v kopalnici. Preveriti morate, ali je aparat zasnovan za uporabo v kateri koli sobi v hiši, vključno s prostori, kjer obstaja tveganje brizganja vode, kot so kuhinje ali kopalnice, glejte navedbe v navodilih za uporabo.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.