ROWENTA Silence Comfort, Space Heater, Compact Size, ECO Mode, Adjustable Settings

Silence Comfort, Space Heater, Compact Size, ECO Mode, Adjustable Settings
Močan, tih in izredno tanek

Silence Comfort poskrbi za močno gretje, z diskretno tiho funkcijo in prilagodljivo postavitvijo: prostor na tleh, na mizi ali celo na polici, po zaslugi edinstvenega dizajna.

Referenca : SO5115F0

Močan in tih ventilatorski grelnik

Tiho, priročno ogrevanje

Z grelnikom Silence Comfort je močno gretje nevidno in neslišno. Po zaslugi prilagodljivih nastavitev lahko izbereš med tihim, daljšim gretjem - primernim za branje, gledanje televizije ali spanje - ali robustni, hitri sunki toplote z močjo do 2400 W.

Zaradi kompaktnega dizajna in unikatnega dovoda zraka, je lahko prenosljiv in ga lahko namestite kjerkoli. Varnostna rešetka obvaruje vašo družino pred nevarnostmi.

Multifunkcijski dizajn vsebuje tudi hladilno opcijo, ki je primerna za toplejše vreme in naredi Silence Comfort v vašega celoletnega spremljevalca.

Značilnosti - Primerjava

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Klasični ventilator  
Barva DARK GREY  
Višina 0.14  m
TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
Velikost prostora 20-25 m2  
Napetost 220-230   
Frekvenca 50  Hz
LASTNOSTI
Moč 2400  
Hladni ventilator    
Idealna velikost sobe (m2) 30  
VARNOST
Kontrolna lučka    
IP 20  
UDOBNOST IN ENOSTAVNOST UPORABE
Dolžina napajalnega kabla 1.60  m
Termostat Mehanski  
Ročaj    
Zaslon NO  
INTELIGENCA
Proti zmrzovanju    
HRUPNOST
Najmanjša raven hrupa 52  dB(A)
Pravna obvestila
Uredba (EU) 2015/1188 : Okoljsko Primerno Zasnovo Ta izdelek je primeren le za uporabo v dobro izoliranih prostorih ali za priložnostno uporabo.  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

V primeru neobičajnega pregrevanja, se aktivira zvočni alarm, vklopi se signalna lučka, napajanje grelnega elementa pa se prekine. Naprava se ponovno vklopila takoj, ko se jo ponastavi na običajno mesto in ko se ohladi.
Da se pozimi cevi zaščitijo, na primer, ko je termostat v položaju proti zmrzovanju in je temperatura prostora približno 5 ° C, se naprava vklopi samodejno. Ta položaj bo sobno temperaturo ohranjal na približno 7° C (če moč naprave ustreza prostornini prostora).
Pomembno je, da počakate, da se naprava ohladi, preden navijete kabel. Kadar aparata ne uporabljate, ga hranite v suhem prostoru.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Preklopite vsa stikala v položaj izklopa in izključite napravo iz napajanja.
Ne. Poraba je odvisna samo glede na moč grelnika.
Razmerje med stopnjo moči in segretim območjem je odvisno od želene temperature, zunanje temperature in stopnje hišne izolacije. V povprečju uporabljajte razmerje 100W/m².
Ne, upoštevati morate varnostne ukrepe glede uporabe grelnega aparata v kopalnici. Preveriti morate, ali je aparat zasnovan za uporabo v kateri koli sobi v hiši, vključno s prostori, kjer obstaja tveganje brizganja vode, kot so kuhinje ali kopalnice, glejte navedbe v navodilih za uporabo.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.