ROWENTA INTENSIUM

INTENSIUM
Robusten dizajn in široko toplotno oddajanje.

Z oljnim grelnikom Rowenta Intensium uživajte v široko in močnem oddajanju toplote v prostorih velikih do 25 m2. Nastavljiv do 2000 W, ločene 3 priročne funkcije z variabilnim termostatom omogočijo željeno temperaturo v hipu in tišini. Dvojno varovalo zagotovi varnost in mir.

Referenca : BU2620F0

V nedavno konstruiranem in izoliranem prostoru. Skladen s standardi RT2012.

Grelnik Rowenta Intensium: Robusten dizajn in široko toplotno oddajanje.

Intensium space grelnik od Rowente prinese s seboj prijetno atmosfero v vašo sobo, združuje konvekcijo in radiacijo za zadovoljstvo.

9 radiatorskih plavut omogoča široko toplotno oddajanje v prostorih do 25 m2* v tišini, za nemoteno ogrevanje - idealno ob gledanju televizije, delanju domačih nalog ali spanju.

Tri toplotne nastavitve do 2000 W omogočajo gretje, medtem ko se termostat prilagodi vašim potrebam.

Sočasno vam dvojno varovalo nudi varnost in prepreči pregrevanje.

Lahko prenosljiv zaradi vgrajene ročke in vrtečih se koles. Grelnik lahko zlahka pospravite, ker z njegovo osnovo ne zavzame veliko prostora.

V nedavno konstruiranem in izoliranem prostoru. Skladen s standardi RT2012.

Značilnosti - Primerjava

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Oljni grelnik  
Barva Grey light  
Višina 0,64  m
TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
Velikost prostora 20-25 m2  
Napetost 220-240  V
Frekvenca 50-60  Hz
LASTNOSTI
Moč 2000  
Idealna velikost sobe (m2) 20-25  
VARNOST
Samodejni izklop    
Kontrolna lučka    
IP 20  
UDOBNOST IN ENOSTAVNOST UPORABE
Dolžina napajalnega kabla 1,8  m
Združljiv s steno/montaža na steno NO  
Termostat Mehanski  
Ročaj    
Zaslon No  
Prostor za shranjevanje kabla    
HRUPNOST
Največja raven hrupa 35  dB(A)
Pravna obvestila
Uredba (EU) 2015/1188 : Okoljsko Primerno Zasnovo Ta izdelek je primeren le za uporabo v dobro izoliranih prostorih ali za priložnostno uporabo.  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

V primeru neobičajnega pregrevanja, se aktivira zvočni alarm, vklopi se signalna lučka, napajanje grelnega elementa pa se prekine. Naprava se ponovno vklopila takoj, ko se jo ponastavi na običajno mesto in ko se ohladi.
Da se pozimi cevi zaščitijo, na primer, ko je termostat v položaju proti zmrzovanju in je temperatura prostora približno 5 ° C, se naprava vklopi samodejno. Ta položaj bo sobno temperaturo ohranjal na približno 7° C (če moč naprave ustreza prostornini prostora).
Pomembno je, da počakate, da se naprava ohladi, preden navijete kabel. Kadar aparata ne uporabljate, ga hranite v suhem prostoru.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Preklopite vsa stikala v položaj izklopa in izključite napravo iz napajanja.
Ne. Poraba je odvisna samo glede na moč grelnika.
Razmerje med stopnjo moči in segretim območjem je odvisno od želene temperature, zunanje temperature in stopnje hišne izolacije. V povprečju uporabljajte razmerje 100W/m².
Ne, upoštevati morate varnostne ukrepe glede uporabe grelnega aparata v kopalnici. Preveriti morate, ali je aparat zasnovan za uporabo v kateri koli sobi v hiši, vključno s prostori, kjer obstaja tveganje brizganja vode, kot so kuhinje ali kopalnice, glejte navedbe v navodilih za uporabo.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.