ROWENTA Intense Comfort Hot, Space Heater, 42dB(A), ECO mode, Adjustable Settings

Intense Comfort Hot, Space Heater, 42dB(A), ECO mode, Adjustable Settings
Hitro in nežno ogrevanje

Comfort Hot grelnik omogoča hitro, močno pa vendar nežno topoloto za optimalno udobje bivanja. S Smart tehnologijo avtomatsko doseže in ohranja želeno temperaturo vaše sobe, medtem  ko funkcija ECO varčuje z energijo. Rowenta najtišji grelnik* , nudi prefinjeno obliko in praktičen lastnosti*.

*Rowenta grelnik na minilnem nivoju delovanja

Referenca : SO9420F0

Fast, gentle heating

Intense Comfort grelnik: hitro in nežno ogrevanje

S tem grelnikom lahko uživate v hitri in nežni toploti v času hladnih dni.

Nič več neprijetnih oscilacij: z inteligentno tehnologijo, Intense Comfort Hot avtomatsko prilagodi nivo moči segrevanja, omogoča hitro doseganje in ohranitev želene temperature v vaši sobi.

Njegove 3 nastavitve moči zagotavljajo hitro in nežno segrevanje, medtem, ko keramični element omogoča prijetno toploto.

Rowentin najtišji grelnik* omogoča nemoteno uporabo na samo 42 dB (a) na minimalnem novoju.

Poleg tega ECO način delovanja nudi prihranek energoije do 50 % **.

Ob vsem tem so tukaj še praktične nastavitve: vključene široke oscilacije do 90 stopinj za boljšo razporeditev toplote, daljinski uporavljalec za enostavno uporabo, električni časovnik in funkcija zapoznelega pričetka delovanja do 24 ur.

Popolna toplina v elegantni obliki!

* Rowenta grelnik na minimalni temperaturi

** ob polni moči / maksimalni vrednosti termostata

Značilnosti - Primerjava

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Keramični ventilator  
Barva black  
Končna obdelava SIJAJ  
Višina 0,8  m
TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
Velikost prostora 35-40 m2  
Timer / Auto-off    
   
Okolju prijazna nastavitev    
Napetost 220-240   
Frekvenca 50  Hz
LASTNOSTI
Moč 2400  
Nihanje    
Idealna velikost sobe (m2) 35-40  
VARNOST
Samodejni izklop    
Kontrolna lučka    
IP 20  
UDOBNOST IN ENOSTAVNOST UPORABE
Dolžina napajalnega kabla 1,85  m
Združljiv s steno/montaža na steno NO  
Termostat Elektronski  
Ročaj    
Daljinski upravljalnik    
Prostor za shranjevanje daljinskega upravljalnika    
Zaslon LED  
INTELIGENCA
Časovnik    
Proti zmrzovanju    
HRUPNOST
Najmanjša raven hrupa 42  dB(A)
Pravna obvestila
Uredba (EU) 2015/1188 : Okoljsko Primerno Zasnovo Ta izdelek je primeren le za uporabo v dobro izoliranih prostorih ali za priložnostno uporabo.  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

V primeru neobičajnega pregrevanja, se aktivira zvočni alarm, vklopi se signalna lučka, napajanje grelnega elementa pa se prekine. Naprava se ponovno vklopila takoj, ko se jo ponastavi na običajno mesto in ko se ohladi.
Da se pozimi cevi zaščitijo, na primer, ko je termostat v položaju proti zmrzovanju in je temperatura prostora približno 5 ° C, se naprava vklopi samodejno. Ta položaj bo sobno temperaturo ohranjal na približno 7° C (če moč naprave ustreza prostornini prostora).
Pomembno je, da počakate, da se naprava ohladi, preden navijete kabel. Kadar aparata ne uporabljate, ga hranite v suhem prostoru.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Preklopite vsa stikala v položaj izklopa in izključite napravo iz napajanja.
Ne. Poraba je odvisna samo glede na moč grelnika.
Razmerje med stopnjo moči in segretim območjem je odvisno od želene temperature, zunanje temperature in stopnje hišne izolacije. V povprečju uporabljajte razmerje 100W/m².
Ne, upoštevati morate varnostne ukrepe glede uporabe grelnega aparata v kopalnici. Preveriti morate, ali je aparat zasnovan za uporabo v kateri koli sobi v hiši, vključno s prostori, kjer obstaja tveganje brizganja vode, kot so kuhinje ali kopalnice, glejte navedbe v navodilih za uporabo.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.