ROWENTA INSTANT COMFORT COMPACT SO2330F2

INSTANT COMFORT COMPACT SO2330F2
Učinkovit, kompakten, tih

Instant Comfort Compact za hitro segrevanje in prihranek prostora v vaši spalnici ali dnevni sobi. Silence nastavitev nudi maksimalno udobje brez omejitev, opcija ventilator za hlajenje pa omogoča da je aparat praktičen čez vse leto.

Referenca : SO2330F2

UČINKOVIT, KOMPAKTEN, MOČAN

Instant Comfort Compact hitro in neslišno segreje prostor.

Z lahko nastavljivimi hitrostmi segrevanja do 2400 W, njegova 2 položaja segrevanja vam omogočata, da izberete med segrevanjem brez zvoka za daljšo obdobje, kar je optimalno, če berete, gledate TV ali spite - in maximum za hitro in močnejše segrevanje.

Njegova funkcija hlajenja spremeni aparat v ventilator v času toplega vremena, medtem, ko njegova kompaktna velikost in ročaj za enostavno prenašanje omogoča, da je Comfort Compact grelnik enostaven za shranjevanje in prenašanje.

Značilnosti - Primerjava

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Klasični ventilator  
n/a
Barva GREY / BLACK  
n/a
Višina 0.27  m
n/a
TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
Velikost prostora 35-40 m2  
n/a
Okolju prijazna nastavitev    
n/a
Napetost 220-230   
n/a
Frekvenca 50  Hz
n/a
LASTNOSTI
Moč 2400  
n/a
Hladni ventilator    
n/a
Idealna velikost sobe (m2) 30  
n/a
VARNOST
Samodejni izklop    
n/a
Kontrolna lučka    
n/a
IP 20  
n/a
UDOBNOST IN ENOSTAVNOST UPORABE
Dolžina napajalnega kabla 1.5  m
1,70  m
Termostat Mehanski  
n/a
Ročaj    
   
Zaslon No  
No  
INTELIGENCA
Proti zmrzovanju    
n/a
HRUPNOST
Najmanjša raven hrupa 44  dB(A)
n/a

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

V primeru neobičajnega pregrevanja, se aktivira zvočni alarm, vklopi se signalna lučka, napajanje grelnega elementa pa se prekine. Naprava se ponovno vklopila takoj, ko se jo ponastavi na običajno mesto in ko se ohladi.
Da se pozimi cevi zaščitijo, na primer, ko je termostat v položaju proti zmrzovanju in je temperatura prostora približno 5 ° C, se naprava vklopi samodejno. Ta položaj bo sobno temperaturo ohranjal na približno 7° C (če moč naprave ustreza prostornini prostora).
Pomembno je, da počakate, da se naprava ohladi, preden navijete kabel. Kadar aparata ne uporabljate, ga hranite v suhem prostoru.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Preklopite vsa stikala v položaj izklopa in izključite napravo iz napajanja.
Ne. Poraba je odvisna samo glede na moč grelnika.
Razmerje med stopnjo moči in segretim območjem je odvisno od želene temperature, zunanje temperature in stopnje hišne izolacije. V povprečju uporabljajte razmerje 100W/m².
Ne, upoštevati morate varnostne ukrepe glede uporabe grelnega aparata v kopalnici. Preveriti morate, ali je aparat zasnovan za uporabo v kateri koli sobi v hiši, vključno s prostori, kjer obstaja tveganje brizganja vode, kot so kuhinje ali kopalnice, glejte navedbe v navodilih za uporabo.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.