ROWENTA INSTANT COMFORT AQUA

INSTANT COMFORT AQUA
Močno in varno, tudi v kopalnici

Instant Comfort Aqua zagreje vsak prostor hiše varno in močno. Kopalnica postane nemudoma udobnejša, pred in po prhanju. Brezskrbna uporaba s pomočjo prozorne kontrolne plošče in poseben vlažnostno-izolacijski varnostni standard (IP21).

Referenca : SO6510F2

Varno in tiho gretje

Hiter, tih in varen.

Instant Comfort Aqua poskrbi za močno gretje v popolni mirnosti, za varno uporabo tudi v kopalnici.

Odvisno od vaših potreb omogoča dve lahko nastavljivi funkciji: tiha funkcija, primerna za ekonomsko, daljšo uporabo ob branju, gledanju televizije ali spanju, in maksimalno funkcijo za hitro in močno gretje.

V obeh primerih obilna širitev toplote in ventilator, ki poskrbi za enakomerno gretje prostora za maksimalno udobje.

Ventilator prav tako vsebuje hladilno funkcijo, ki ohladi manjše prostore v toplejših mesecih.

Kompakten dizajn in ergonomska ročka poskrbita za lažji prenos in shrambo.

Značilnosti - Primerjava

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Klasični ventilator  
Barva LIGHT GREY  
Višina 0.32  m
TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
Regular  
Velikost prostora 35-40 m2  
Okolju prijazna nastavitev    
Napetost 220-230   
Frekvenca 50  Hz
LASTNOSTI
Moč 2400  
Hladni ventilator    
Idealna velikost sobe (m2) 30  
VARNOST
Samodejni izklop    
Kontrolna lučka    
Pokrov kontrolne plošče    
IP 21 - bathroom use  
UDOBNOST IN ENOSTAVNOST UPORABE
Dolžina napajalnega kabla 1.7  m
Termostat Mehanski  
Ročaj    
Zaslon NO  
INTELIGENCA
Proti zmrzovanju    
HRUPNOST
Najmanjša raven hrupa 45  dB(A)
Pravna obvestila
Uredba (EU) 2015/1188 : Okoljsko Primerno Zasnovo Ta izdelek je primeren le za uporabo v dobro izoliranih prostorih ali za priložnostno uporabo.  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

V primeru neobičajnega pregrevanja, se aktivira zvočni alarm, vklopi se signalna lučka, napajanje grelnega elementa pa se prekine. Naprava se ponovno vklopila takoj, ko se jo ponastavi na običajno mesto in ko se ohladi.
Da se pozimi cevi zaščitijo, na primer, ko je termostat v položaju proti zmrzovanju in je temperatura prostora približno 5 ° C, se naprava vklopi samodejno. Ta položaj bo sobno temperaturo ohranjal na približno 7° C (če moč naprave ustreza prostornini prostora).
Pomembno je, da počakate, da se naprava ohladi, preden navijete kabel. Kadar aparata ne uporabljate, ga hranite v suhem prostoru.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Preklopite vsa stikala v položaj izklopa in izključite napravo iz napajanja.
Ne. Poraba je odvisna samo glede na moč grelnika.
Razmerje med stopnjo moči in segretim območjem je odvisno od želene temperature, zunanje temperature in stopnje hišne izolacije. V povprečju uporabljajte razmerje 100W/m².
Ne, upoštevati morate varnostne ukrepe glede uporabe grelnega aparata v kopalnici. Preveriti morate, ali je aparat zasnovan za uporabo v kateri koli sobi v hiši, vključno s prostori, kjer obstaja tveganje brizganja vode, kot so kuhinje ali kopalnice, glejte navedbe v navodilih za uporabo.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.