ROWENTA DUALIO

DUALIO
GRELNIK 2 V 1: MOČAN IN PRAKTIČEN

Dualio nudi segrevanje zraka preko grelca in konvektorja. Tako boste varno in udobno segreli vsako sobo v vašem domu - vključujoč kopalnico. Je izredno praktične oblike. Tukaj je še dodatna  praktična funkcija avtomatskega izkljopa, v kolikor se grelnik prevrže.

Referenca : IR5010F1

Značilnosti - Primerjava

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Radiator  
Barva BLACK  
Višina 0.44  m
TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
Velikost prostora 20-25 m2  
Napetost 230  V
Frekvenca 50  Hz
LASTNOSTI
Moč 2000  W
Idealna velikost sobe (m2) 25  
VARNOST
Samodejni izklop    
Kontrolna lučka    
IP 21 - bathroom use  
UDOBNOST IN ENOSTAVNOST UPORABE
Dolžina napajalnega kabla 1.50  m
Termostat Mehanski  
Ročaj    
Zaslon NO  
Prostor za shranjevanje kabla    
INTELIGENCA
Proti zmrzovanju    
Pravna obvestila
Uredba (EU) 2015/1188 : Okoljsko Primerno Zasnovo Ta izdelek je primeren le za uporabo v dobro izoliranih prostorih ali za priložnostno uporabo.  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

V primeru neobičajnega pregrevanja, se aktivira zvočni alarm, vklopi se signalna lučka, napajanje grelnega elementa pa se prekine. Naprava se ponovno vklopila takoj, ko se jo ponastavi na običajno mesto in ko se ohladi.
Da se pozimi cevi zaščitijo, na primer, ko je termostat v položaju proti zmrzovanju in je temperatura prostora približno 5 ° C, se naprava vklopi samodejno. Ta položaj bo sobno temperaturo ohranjal na približno 7° C (če moč naprave ustreza prostornini prostora).
Pomembno je, da počakate, da se naprava ohladi, preden navijete kabel. Kadar aparata ne uporabljate, ga hranite v suhem prostoru.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Preklopite vsa stikala v položaj izklopa in izključite napravo iz napajanja.
Ne. Poraba je odvisna samo glede na moč grelnika.
Razmerje med stopnjo moči in segretim območjem je odvisno od želene temperature, zunanje temperature in stopnje hišne izolacije. V povprečju uporabljajte razmerje 100W/m².
Ne, upoštevati morate varnostne ukrepe glede uporabe grelnega aparata v kopalnici. Preveriti morate, ali je aparat zasnovan za uporabo v kateri koli sobi v hiši, vključno s prostori, kjer obstaja tveganje brizganja vode, kot so kuhinje ali kopalnice, glejte navedbe v navodilih za uporabo.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.