ROWENTA Compact Power, Small Space Heater, Compact Size, ECO Mode, Adjustable Settings

Compact Power, Small Space Heater, Compact Size, ECO Mode, Adjustable Settings
Močan in kompakten ventilatorski grelnik.

Compact Power je kompakten in močan grelnik, ogreva prostor, in kljub temu ne porabi veliko prostora v vaši spalnici, dnevni sobi ali shrambi. Dve toplotni poziciji omogočata maksimalno udobje, hladilni ventilator pa je odlična celoletna opcija.

Referenca : SO2210F0

Prednostiizdelka

Moč v kompaktni velikosti.

Grelnik Compact Power priskrbi varno, močno toploto z minimalnim preglavicami zaradi svoje majhne kompaktne velikosti (15% manjši kot prejšnji model).

Z lahko nastavljivimi toplotnimi hitrostmi do 2000 W, toplotni hitrosti omogočata menjevanje med minimalno za daljšo uporabo in maksimalno za zelo močno segrevanje.

Za optimalno udobje je vgrajen termostat, ki regulira sobno temperaturo, da vam ni treba.

Narejeno za celoletno uporabo, hladilna funkcija spremeni grelnik v osvežilni ventilator v toplem vremenu, medtem ko njegova majhna kompaktna velikost in lahko prenosljivost poskrbita za zelo priročen izdelek.

Značilnosti - Primerjava

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Klasični ventilator  
Barva Dark grey/ Black  
Končna obdelava Glaziran  
TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
Velikost prostora 10-20 m2  
Napetost 220   
Frekvenca 50  Hz
LASTNOSTI
Moč 2000  
Hladni ventilator    
Idealna velikost sobe (m2) 25  
VARNOST
Kontrolna lučka    
IP 20  
UDOBNOST IN ENOSTAVNOST UPORABE
Dolžina napajalnega kabla 1.4  m
Združljiv s steno/montaža na steno NO  
Termostat Mehanski  
Ročaj    
Zaslon No  
INTELIGENCA
Proti zmrzovanju    
HRUPNOST
Najmanjša raven hrupa 59  dB(A)
Pravna obvestila
Uredba (EU) 2015/1188 : Okoljsko Primerno Zasnovo Ta izdelek je primeren le za uporabo v dobro izoliranih prostorih ali za priložnostno uporabo.  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

V primeru neobičajnega pregrevanja, se aktivira zvočni alarm, vklopi se signalna lučka, napajanje grelnega elementa pa se prekine. Naprava se ponovno vklopila takoj, ko se jo ponastavi na običajno mesto in ko se ohladi.
Da se pozimi cevi zaščitijo, na primer, ko je termostat v položaju proti zmrzovanju in je temperatura prostora približno 5 ° C, se naprava vklopi samodejno. Ta položaj bo sobno temperaturo ohranjal na približno 7° C (če moč naprave ustreza prostornini prostora).
Pomembno je, da počakate, da se naprava ohladi, preden navijete kabel. Kadar aparata ne uporabljate, ga hranite v suhem prostoru.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Preklopite vsa stikala v položaj izklopa in izključite napravo iz napajanja.
Ne. Poraba je odvisna samo glede na moč grelnika.
Razmerje med stopnjo moči in segretim območjem je odvisno od želene temperature, zunanje temperature in stopnje hišne izolacije. V povprečju uporabljajte razmerje 100W/m².
Ne, upoštevati morate varnostne ukrepe glede uporabe grelnega aparata v kopalnici. Preveriti morate, ali je aparat zasnovan za uporabo v kateri koli sobi v hiši, vključno s prostori, kjer obstaja tveganje brizganja vode, kot so kuhinje ali kopalnice, glejte navedbe v navodilih za uporabo.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.