ROWENTA AIR FORCE INTENSE 2-IN-1 HQ7152

AIR FORCE INTENSE 2-IN-1 HQ7152
Najmočnejši ventilator in grelec *

Air Force Intense združuje ventilator in grelec v eno zmogljivo napravo za optimalno udobje, ne glede na letni čas. Najmogočnejši ventilator in grelec Rowenta združuje odlične zmogljivosti, ki jih zagotavlja tehnologija 2in1. Poleg tega so tukaj še priročne in energijsko varčne funkcije, ki so popolni spremljevalec skozi vse leto.

Referenca : HQ7152F0

* v ponudbi Rowenta 2-v-1, z največjo hitrostjo

Powerful 2-in-1 fan and heater

Prednostiizdelka

Air Force Intense: Zmogljiv 2-v-1 ventilator in grelec hkrati

Uživajte v popolnem udobju skozi vse leto, z ventilatorjem in grelnikom Air Force Intense 2-v-1, najmočnejšim ventilatorjem in grelnikom prostora *  znamke Rowenta.

Odlikuje patentirana tehnologija kroženja zraka s tihim ventilatorjem in nastavitvami z več nihanji, ki zagotavlja široko kroženje zraka in optimalno usmerjen pretok zraka za hitro segrevanje ali osvežitev.

Poleg tega Eco način prihrani do 50% več energije v primerjavi z nastavitvijo termostata s polno močjo / max, medtem ko priročen samodejni način samodejno prilagodi grelec ali ventilator glede na vaše potrebe - za idealno raven udobja.

Zaokrožitev vsega so priročne funkcije, vključno s časovnikom in funkcijo z zakasnjenim zagonom za uporabo "set-and-go" in daljinskim upravljalnikom za enostavno upravljanje z razdalje.

Z Air Force Intense uživajte v intenzivnem udobju ne glede na letni čas!

 

 

 

 

Značilnosti - Primerjava

VRSTA PROIZVODA
Vrsta 2 v 1: Grelnik + ventilator  
Barva WHITE/SILVER  
Končna obdelava GLOSSY/SATINY  
Višina 0.6  m
TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
Daily  
Velikost prostora > 40 m2  
Časovnik/avtomatski izklop    
   
Okolju prijazna nastavitev    
Napetost 220-240   
Frekvenca 50  Hz
LASTNOSTI
Moč 2600  W
Nihanje    
Hladni ventilator    
Idealna velikost sobe (m2) 40-45  
VARNOST
Samodejni izklop    
Kontrolna lučka    
IP 20  
UDOBNOST IN ENOSTAVNOST UPORABE
Dolžina napajalnega kabla 1.85  m
Termostat Elektronski  
Ročaj    
Daljinski upravljalnik    
Prostor za shranjevanje daljinskega upravljalnika    
Zaslon LED  
INTELIGENCA
Časovnik    
Proti zmrzovanju    
HRUPNOST
Najmanjša raven hrupa 43  dB(A)
Pravna obvestila
Uredba (EU) 2015/1188 : Okoljsko Primerno Zasnovo Ta izdelek je primeren le za uporabo v dobro izoliranih prostorih ali za priložnostno uporabo.  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

V primeru neobičajnega pregrevanja, se aktivira zvočni alarm, vklopi se signalna lučka, napajanje grelnega elementa pa se prekine. Naprava se ponovno vklopila takoj, ko se jo ponastavi na običajno mesto in ko se ohladi.
Da se pozimi cevi zaščitijo, na primer, ko je termostat v položaju proti zmrzovanju in je temperatura prostora približno 5 ° C, se naprava vklopi samodejno. Ta položaj bo sobno temperaturo ohranjal na približno 7° C (če moč naprave ustreza prostornini prostora).
Pomembno je, da počakate, da se naprava ohladi, preden navijete kabel. Kadar aparata ne uporabljate, ga hranite v suhem prostoru.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Preklopite vsa stikala v položaj izklopa in izključite napravo iz napajanja.
Ne. Poraba je odvisna samo glede na moč grelnika.
Razmerje med stopnjo moči in segretim območjem je odvisno od želene temperature, zunanje temperature in stopnje hišne izolacije. V povprečju uporabljajte razmerje 100W/m².
Ne, upoštevati morate varnostne ukrepe glede uporabe grelnega aparata v kopalnici. Preveriti morate, ali je aparat zasnovan za uporabo v kateri koli sobi v hiši, vključno s prostori, kjer obstaja tveganje brizganja vode, kot so kuhinje ali kopalnice, glejte navedbe v navodilih za uporabo.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.