ROWENTA PURE AIR ESSENTIAL TBC PU2530

PURE AIR ESSENTIAL TBC PU2530
Breathe easily and protect your home with the Pure Air Essential Air Purifier by Rowenta. Offering fast, efficient air purification, high performance and an easy-to-use design, its three levels of filtration remove up to 99.98% of fine particles*, acting as your home's very own shield against indoor air pollution. *Surface coverage for a standard ceiling height of 2.5 m

Referenca : PU2530F0

* Tested on 0.25-0.3UM particles, according to external laboratory test following EN1822-5:2009 protocol in June 2020

Pure Air Essential Air Purifier: Protect your home

Značilnosti - Primerjava

Tehnologija
Vrsta izdelkov Čistilec zraka  
Vrsta tehnologije Filtracija  
Zmogljivost
Filtration levels 3 filtration levels  
Power max 50  W
INTELIGENCA
Nočni način    
Senzorji Ne  
OSTALE LASTNOSTI
Number of filters 3  
UDOBJE PRI UPORABI
Kontrolna plošča Elektronska  
Kazalnik za zamenjavo filtra    
Ročaj Integriran  
Otroško varovalo    
Vrsta priključka EUR  
Plug Shape Straight Plug  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Filtra za deodorizacijo in filtra HEPA ni mogoče očistiti in znova uporabiti, treba ju je zamenjati. Predfilter je mogoče uporabiti znova (prah s filtra odstranite z vakuumskim sesalnikom ali filter očistite z vodo).
Filter HEPA je treba zamenjati vsakih 6 mesecev, filter za deodorizacijo pa vsake 3 mesece. Predfilter je treba očistiti vsaka 2 do 4 tedne. Ti intervali veljajo pri dnevni 8-urni uporabi naprave pri hitrosti 1, lahko pa se razlikujejo glede na okolje, v katerem napravo uporabljate.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.