ROWENTA x KARL LAGERFELD Perfect Line strižnik

Perfect Line strižnik
Strokovni rezultati. Mojster za lase.

S strižnikom Perfect Line bo vaša pričeska vedno urejena. 28 nastavitev, s 6 glavnički in 3 mikro nastavitvami, obljublja urejeno striženje po meri, kot vam je všeč. Moški strižnik ima profesionalni motor za učinkovito striženje v eni potezi, deluje pa lahko s kablom ali brez njega. Baterija drži zelo dolgo — do 2,5 ure stalne moči ter LED-indikator za prikaz stanja baterije — za enostavno in brezskrbno striženje. Izdelek ima rezila, oblikovana za delovanje 15 let.*

Referenca : TN152LF0

Popoln strižnik za ikonsko pričesko

Strižnik Perfect Line zagotavlja striženje po meri po vaših željah zahvaljujoč 28 nastavitvam, 6 glavničkom in 3 mikro nastavitvam — za popolne rezultate do zadnje podrobnosti.

Uživajte v brezskrbnem striženju s profesionalnim motorjem, ki zagotavlja izjemno učinkovito striženje, litij-ionska baterija z indikatorjem stanja pa omogoča do 2,5 ure brezskrbnega delovanja!

Značilnosti - Primerjava

NATANČNOST
Kazalnik rezalne dolžine Glavnik  
Nastavitev za natančnost 0,5 mm  
Cone Lasje  
Mikro nastavitev Sprožilec rezila  
UPORABA – SLOGI STRIŽENJA
Rezilo za lase    
Vrsta glavnika za lase Fiksen  
Stopnja avtonomije > 120 min  
Spol Za moške  
Moč Uporaba s kablom + brez kabla  
Vrsta baterije Litij-ionska  
UDOBJE PRI UPORABI
Set za čiščenje Olje + čopič  
Kazalnik polnjenja LED  
Tehnične specifikacije
Voltage 100-240  V
NAČIN UPORABE
Lasje    
Natančnost    
MOŽNOSTI
Hitro polnjenje    
KABEL IN VTIKAČ
Odstranljiv kabel    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne. Iz varnostnih razlogov in želenega boljšega zaključka striženja, ni priporočljivo, da strižnik uporabljate na sebi.
Ne. Strižnika ni mogoče istočasno polniti in uporabljati.
Priporočamo, da aparat za striženje las uporabljate za čiste, a suhe lase.
Preden strižnik prvič uporabite, aparat polnite vsaj 14 ur. Pomembno je, da pri naslednjih treh uporabah vašega strižnika pustite, da se popolnoma izprazni. Za tem je priporočen čas polnjenja 8 ur. Ko je kazalnik polnjenja rdeč, se aparat polni.
Po vsaki uporabi očistite rezila s čistilno ščetko, ki ste jo prejeli z izdelkom. Po potrebi lahko uporabite tudi rahlo vlažno krpo. Nekateri modeli tudi omogočajo, da popolnoma odstranite rezilo za temeljitejše čiščenje rezil.
Za samo zmogljivost je pomembno, da rezilo namažete po vsaki 2. oz. 3. uporabi strižnika. Uporabite olje za mazanje, ki ste ga prejeli z izdelkom, ali kakovostno olje, ki ne vsebuje kislin (npr. olje za šivalni stroj). Na vsak konec rezila nanesite po eno kapljico, za nekaj minut vklopite strižnik in nato s krpo obrišite vso odvečno olje.
Naši strižniki redko potrebujejo čiščenje (razen če so bili uporabljeni na več osebah). Rezila je treba po vsaki uporabi očistiti z manjšim čopičem. Ta čopič lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlačic z glavnika.
Ne. Za modele, namenjene ponovnemu polnjenju, morate uporabiti baterije za ponovno polnjenje NiCd ali NiMH. Ne uporabljajte običajnih baterij, saj obstaja tveganje, da se bodo stalile.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Naši strižniki se lahko uporabljajo samo za dlačice. Kakršna koli druga uporaba lahko vodi do poslabšanja aparata ali poškodb.
Če je strižnik namenjen ponovnemu polnjenju, bo baterija zdržala 40 minut po popolnem polnjenju.
Kolešček za mikro nastavitve vam omogoča, da natančno določite odrezano dolžino, s čimer zagotovite brezhiben zaključek prirezovanja las ali brade.
Dolžine so naslednje:
Položaj 1 = 0,8 mm
Položaj 2 = 1,1 mm
Položaj 3 = 1,4 mm
Položaj 4 = 1,7 mm
Položaj 5 = 2,0 mm
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.