ROWENTA Virtuo -Xpert

Virtuo -Xpert
Varno in ultimativno striženje

S strižnikom za brado Rowenta Virtuo uživajte v dolgotrajnem delovanju in popolnem striženju v eni potezi - tudi pri močnih dlakah na obrazu. Ker je popolnoma prilagodljiv vsaki dolžini brade, boste želeni slog zahvaljujoč natančni številčnici enostavno dosegli s pomočjo 39 nastavitev dolžin. Rezila iz nerjavnega jekla z oblogo iz titana obljubljajo optimalno ostrino dan za dnem, medtem ko 180 minut avtonomije brez primere in digitalni nadzor baterije zagotavljajo nemoteno, brezskrbno uporabo.

Referenca : TN3840F4

Prednostiizdelka

Rowenta Virtuo strižnik za brado: ultimativno delovanje

Vedno bodite urejeni z Rowenta Virtuo strižnikom za brado za moške.

Rezila iz nerjavnega jekla z oblogo iz titana omogočajo dolgotrajno ostrino in popolno striženje v eni potezi - tudi pri najmočnejših dlakah na obrazu.

Od dolge do kratke brade, vsako lahko uredite zahvaljujoč natančni številčnici, ki omogoča 39 nastavitev dolžine striženja z natančnostjo 0,5 mm - za brezhiben videz.

Poleg tega izjemno dolgotrajna litij-ionska baterija ponuja do 180 minut avtonomije in možnost hitrega polnjenja v 90 minutah.

Zaradi digitalnega indikatorja za baterijo boste enostavno spremljali stanje baterije, da ta ne bo nikoli prazna! 

Možnost uporabe s kablom ali brez pa omogoča še dodatno priročnost.

Električni strižnik za brado s sodobnim dizajnom in rezili, ki jih lahko za popolno higieno perete, vključuje USB-kabel za polnjenje in kakovostno torbico, odporno na udarce, za varno pospravljanje ter prenašanje.

Značilnosti - Primerjava

UČINKOVITOST STRIŽENJA
Material rezil Stainless Steel  
Prevleka rezila Titanium  
Hitrost motorja (vrt/min) 6500 rpm  
Nastavitve hitrosti 1  
NATANČNOST
Najmanjša rezalna dolžina 0.5  mm
Kazalnik rezalne dolžine Nastavno kolesce mikro nastavitve  
Cone Brada  
UPORABA – SLOGI STRIŽENJA
Rezilo za striženje brade    
Velikost rezila za brado 39  mm
Vrsta glavnika za brado Nastavljiv  
Funkcija 3-dnevne brade    
Glavnik za brado - natančna nastavitev 0.5  mm
Razpon nastavitve dolžine striženja brade 0.5 to 20 mm  
Pozicije dolžine striženja brade 39  
Število glavničkov za brado 2  
Tip brade 3-dnevna in dolga brada  
Samostojnost 180 min  
Čas polnjenja 1.30  h
Hitra menjava baterije    
Moč Uporaba s kablom + brez kabla  
Vrsta baterije Litij-ionska  
UDOBJE PRI UPORABI
Snemljiva rezalna glava    
Čiščenje Pralna glava  
Set za čiščenje Olje + čopič  
Kazalnik polnjenja LCD  
Prostor za shranjevanje Torbica  
Tehnične specifikacije
Barva DEEP DIVE BLUE  
Voltage 100-240  V
Ostalo Automatic beard comb locking system  
KABEL IN VTIKAČ
Vrsta priključka EVROPA  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne. Iz varnostnih razlogov in želenega boljšega zaključka striženja, ni priporočljivo, da strižnik uporabljate na sebi.
Ne. Strižnika ni mogoče istočasno polniti in uporabljati.
Priporočamo, da aparat za striženje las uporabljate za čiste, a suhe lase.
Preden strižnik prvič uporabite, aparat polnite vsaj 14 ur. Pomembno je, da pri naslednjih treh uporabah vašega strižnika pustite, da se popolnoma izprazni. Za tem je priporočen čas polnjenja 8 ur. Ko je kazalnik polnjenja rdeč, se aparat polni.
Po vsaki uporabi očistite rezila s čistilno ščetko, ki ste jo prejeli z izdelkom. Po potrebi lahko uporabite tudi rahlo vlažno krpo. Nekateri modeli tudi omogočajo, da popolnoma odstranite rezilo za temeljitejše čiščenje rezil.
Za samo zmogljivost je pomembno, da rezilo namažete po vsaki 2. oz. 3. uporabi strižnika. Uporabite olje za mazanje, ki ste ga prejeli z izdelkom, ali kakovostno olje, ki ne vsebuje kislin (npr. olje za šivalni stroj). Na vsak konec rezila nanesite po eno kapljico, za nekaj minut vklopite strižnik in nato s krpo obrišite vso odvečno olje.
Naši strižniki redko potrebujejo čiščenje (razen če so bili uporabljeni na več osebah). Rezila je treba po vsaki uporabi očistiti z manjšim čopičem. Ta čopič lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlačic z glavnika.
Ne. Za modele, namenjene ponovnemu polnjenju, morate uporabiti baterije za ponovno polnjenje NiCd ali NiMH. Ne uporabljajte običajnih baterij, saj obstaja tveganje, da se bodo stalile.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Naši strižniki se lahko uporabljajo samo za dlačice. Kakršna koli druga uporaba lahko vodi do poslabšanja aparata ali poškodb.
Če je strižnik namenjen ponovnemu polnjenju, bo baterija zdržala 40 minut po popolnem polnjenju.
Kolešček za mikro nastavitve vam omogoča, da natančno določite odrezano dolžino, s čimer zagotovite brezhiben zaključek prirezovanja las ali brade.
Dolžine so naslednje:
Položaj 1 = 0,8 mm
Položaj 2 = 1,1 mm
Položaj 3 = 1,4 mm
Položaj 4 = 1,7 mm
Položaj 5 = 2,0 mm
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.