ROWENTA PERFECT LINE - EASY

PERFECT LINE - EASY
Hitro in ostro striženje s stalnim napajanjem

Rowenta Perfect Line strižnik za lase je oblikovan za dolgotrajno delovanje. Izjemno učinkovit, robusten in močan motor ter kakovostna profesionalna rezila iz nerjavnega jekla za hitro in učinkovito striženje.

Referenca : TN1301F4

ROWENTA PERFECT LINE STRIŽNIK ZA LASE: profesionalna rezila in močan motor za dolgotrajno delovanje

Perfect Line strižnik za lase zagotavlja superiorno striženje las.

Oblikovan za dolgotrajno delovanje ponuja izjemno odporna, profesionalna rezila iz nerjavnega jekla in robusten motor AC, ki zagotavlja neprekinjeno napajanje.

Zaradi delovanja na kabel omogoča stalno, enakomerno moč brez nevarnosti, da se baterija izprazni.

Uživajte v 19 nastavitvah dolžine striženja s pomočjo šestih fiksnih glavnikov, ki omogočajo različne dolžine striženja, od 0,6 mm do 25 mm, medtem ko 3 mikro nastavitve lahko enostavno prilagajate za dodatno natančnost ter brezhibne zaključke.

Značilnosti - Primerjava

UČINKOVITOST STRIŽENJA
Material rezil Stainless steel  
Tehnologija rezila Profesionalna kakovost  
Vrsta motorja Motor izmenična napetost (AC)  
Hitrost motorja (vrt/min) 3000  
Nastavitve hitrosti 1  
NATANČNOST
Najmanjša rezalna dolžina 0.6  mm
Natančna nastavitev 0.3  mm
Kazalnik rezalne dolžine Glavnik  
Cone Lasje  
Mikro nastavitev Sprožilec rezila  
UPORABA – SLOGI STRIŽENJA
Vrsta glavnika za lase Fiksen  
Glavnik za lase 6  
Razpon nastavitve dolžine striženja las 0.6 to 25  mm
Pozicije dolžine striženja las 9  
Moč Uporaba s kablom  
Tehnične specifikacije
Barva Black & Silver  
Voltage 220-240  V

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne. Iz varnostnih razlogov in želenega boljšega zaključka striženja, ni priporočljivo, da strižnik uporabljate na sebi.
Ne. Strižnika ni mogoče istočasno polniti in uporabljati.
Priporočamo, da aparat za striženje las uporabljate za čiste, a suhe lase.
Preden strižnik prvič uporabite, aparat polnite vsaj 14 ur. Pomembno je, da pri naslednjih treh uporabah vašega strižnika pustite, da se popolnoma izprazni. Za tem je priporočen čas polnjenja 8 ur. Ko je kazalnik polnjenja rdeč, se aparat polni.
Za samo zmogljivost je pomembno, da rezilo namažete po vsaki 2. oz. 3. uporabi strižnika. Uporabite olje za mazanje, ki ste ga prejeli z izdelkom, ali kakovostno olje, ki ne vsebuje kislin (npr. olje za šivalni stroj). Na vsak konec rezila nanesite po eno kapljico, za nekaj minut vklopite strižnik in nato s krpo obrišite vso odvečno olje.
Naši strižniki redko potrebujejo čiščenje (razen če so bili uporabljeni na več osebah). Rezila je treba po vsaki uporabi očistiti z manjšim čopičem. Ta čopič lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlačic z glavnika.
Ne. Za modele, namenjene ponovnemu polnjenju, morate uporabiti baterije za ponovno polnjenje NiCd ali NiMH. Ne uporabljajte običajnih baterij, saj obstaja tveganje, da se bodo stalile.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Naši strižniki se lahko uporabljajo samo za dlačice. Kakršna koli druga uporaba lahko vodi do poslabšanja aparata ali poškodb.
Če je strižnik namenjen ponovnemu polnjenju, bo baterija zdržala 40 minut po popolnem polnjenju.
Kolešček za mikro nastavitve vam omogoča, da natančno določite odrezano dolžino, s čimer zagotovite brezhiben zaključek prirezovanja las ali brade.
Dolžine so naslednje:
Položaj 1 = 0,8 mm
Položaj 2 = 1,1 mm
Položaj 3 = 1,4 mm
Položaj 4 = 1,7 mm
Položaj 5 = 2,0 mm
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.