ROWENTA Nomad TN2300

Nomad TN2300
Polnjiv strižnik brade

S strižnikom brade Nomad je vaša brada vedno popolnoma urejena. Visoko kvalitetna rezila in številne nastavitve, da dosežete želeno dolžino in popolne podrobnosti. Kompakten, lahko uporaben in opremljen z obstojno polnjivo baterijo se lahko uporablja kjerkoli, kdajkoli.

Referenca : TN2300F0

Visoko zmogljivi strižnik brade Nomad poskrbi za popoln stil vaše brade, kjerkoli in kadarkoli.

Opremljen z ostrimi rezili iz nerjavečega jekla, ki poskrbijo za natančno in učinkovito striženje.

Pet nastavljivih dolžin od 3mm do 7mm in nastavitev natančnosti do 1mm privede do želenega videza, klasična brada ali 3-dnevna različica.

Trpežna polnjiva baterija in kompaktna velikost poskrbita, da je strižnik brade Nomad vedno pripravljen.

Značilnosti - Primerjava

UČINKOVITOST STRIŽENJA
Material rezil Stainless steel  
Vrsta motorja Motor enosmerne napetosti (DC)  
Hitrost motorja (vrt/min) 7100  
Nastavitve hitrosti 1  
NATANČNOST
Najmanjša rezalna dolžina 0,9  mm
Natančna nastavitev 1  mm
Kazalnik rezalne dolžine Glavnik  
Cone Brada  
UPORABA – SLOGI STRIŽENJA
Vrsta glavnika za brado Nastavljiv  
Razpon nastavitve dolžine striženja brade 0,9-7  mm
Pozicije dolžine striženja brade 6  
Samostojnost 60  min
Čas polnjenja 10  h
Moč Uporaba s kablom + brez kabla  
Vrsta baterije NiMh  
UDOBJE PRI UPORABI
Snemljiva rezalna glava    
Kazalnik polnjenja LED  
Tehnične specifikacije
Barva White  
Voltage 100-240  V

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne. Iz varnostnih razlogov in želenega boljšega zaključka striženja, ni priporočljivo, da strižnik uporabljate na sebi.
Ne. Strižnika ni mogoče istočasno polniti in uporabljati.
Priporočamo, da aparat za striženje las uporabljate za čiste, a suhe lase.
Preden strižnik prvič uporabite, aparat polnite vsaj 14 ur. Pomembno je, da pri naslednjih treh uporabah vašega strižnika pustite, da se popolnoma izprazni. Za tem je priporočen čas polnjenja 8 ur. Ko je kazalnik polnjenja rdeč, se aparat polni.
Po vsaki uporabi očistite rezila s čistilno ščetko, ki ste jo prejeli z izdelkom. Po potrebi lahko uporabite tudi rahlo vlažno krpo. Nekateri modeli tudi omogočajo, da popolnoma odstranite rezilo za temeljitejše čiščenje rezil.
Za samo zmogljivost je pomembno, da rezilo namažete po vsaki 2. oz. 3. uporabi strižnika. Uporabite olje za mazanje, ki ste ga prejeli z izdelkom, ali kakovostno olje, ki ne vsebuje kislin (npr. olje za šivalni stroj). Na vsak konec rezila nanesite po eno kapljico, za nekaj minut vklopite strižnik in nato s krpo obrišite vso odvečno olje.
Naši strižniki redko potrebujejo čiščenje (razen če so bili uporabljeni na več osebah). Rezila je treba po vsaki uporabi očistiti z manjšim čopičem. Ta čopič lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlačic z glavnika.
Ne. Za modele, namenjene ponovnemu polnjenju, morate uporabiti baterije za ponovno polnjenje NiCd ali NiMH. Ne uporabljajte običajnih baterij, saj obstaja tveganje, da se bodo stalile.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Naši strižniki se lahko uporabljajo samo za dlačice. Kakršna koli druga uporaba lahko vodi do poslabšanja aparata ali poškodb.
Če je strižnik namenjen ponovnemu polnjenju, bo baterija zdržala 40 minut po popolnem polnjenju.
Kolešček za mikro nastavitve vam omogoča, da natančno določite odrezano dolžino, s čimer zagotovite brezhiben zaključek prirezovanja las ali brade.
Dolžine so naslednje:
Položaj 1 = 0,8 mm
Položaj 2 = 1,1 mm
Položaj 3 = 1,4 mm
Položaj 4 = 1,7 mm
Položaj 5 = 2,0 mm
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.