ROWENTA MINI GROOMING KIT

MINI GROOMING KIT
8 V 1 ZA POPOLNO STILIRANJE OBRAZA

Z ostrim rezilom, prevlečenim s titanom, in natančnimi glavniki, strižni komplet Mini Grooming Kit zagotavlja popolnoma oblikovane dlake na obrazu, natanko tako, kot si želite.

Referenca : TN3651F0

NATANČNO IN POPOLNO OBLIKOVANA BRADA

Natančen strižni komplet Mini Grooming Kit združuje natančnost s popolnoma prilagojenimi rezultati.

Z dvema natančnima glavnikoma in 20 mm dolgim ostrim rezilom bodo dlake na obrazu strokovno ostrižene, oblikovane in vzdrževane tudi na najbolj težko dostopnih mestih.

Dodatni brivnik z dolžino 25 mm in rezilo izredne natančnosti dodata piko na i negovanemu videzu, vrtljivo rezilo pa poskrbi za neboleče odstranjevanje neprivlačnih dlak.

Komplet Mini Grooming Kit z obstojnim rezilom, prevlečenim s titanom, je tudi 100-% vodoodporen za enostavno čiščenje.

Vse je shranjeno v kompaktni torbici, priročni za potovanje, z uporabnim stojalom za shranjevanje, kar pomeni, da bo vaša brada videti najbolje kadar koli in kjer koli že ste.

Značilnosti - Primerjava

NATANČNOST
Najmanjša rezalna dolžina 0.5  mm
Kazalnik rezalne dolžine Glavnik  
Nastavitev za natančnost 3 mm  
Cone Brada + ušesa &nos  
UPORABA – SLOGI STRIŽENJA
Rezilo za natančnost striženja brade    
Velikost rezila za natančnost striženja brade (mm) 20  mm
Mikro natačna rezila za brado    
Mikro natačna velikost rezil za brado 5  mm
Mini brivnik    
Velikost mini brivnika 25  mm
Prirezovalnik za ušesne in nosne dlake    
Tip brade 3-dnevna in dolga brada  
Moč Uporaba brez kabla  
Vrsta baterije AA  
UDOBJE PRI UPORABI
Snemljiva rezalna glava    
Čiščenje Dovoljeno je čiščenje vseh delov  
Prostor za shranjevanje Vrečka + stojalo  
Tehnične specifikacije
Barva trust (blue)  
Voltage 1 x 1,5  V
NAČIN UPORABE
Brada    
Nos - ušesa    
Natančnost    
Britje    
MOŽNOSTI
Mokra in suha uporaba    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne. Iz varnostnih razlogov in želenega boljšega zaključka striženja, ni priporočljivo, da strižnik uporabljate na sebi.
Ne. Strižnika ni mogoče istočasno polniti in uporabljati.
Priporočamo, da aparat za striženje las uporabljate za čiste, a suhe lase.
Preden strižnik prvič uporabite, aparat polnite vsaj 14 ur. Pomembno je, da pri naslednjih treh uporabah vašega strižnika pustite, da se popolnoma izprazni. Za tem je priporočen čas polnjenja 8 ur. Ko je kazalnik polnjenja rdeč, se aparat polni.
Po vsaki uporabi očistite rezila s čistilno ščetko, ki ste jo prejeli z izdelkom. Po potrebi lahko uporabite tudi rahlo vlažno krpo. Nekateri modeli tudi omogočajo, da popolnoma odstranite rezilo za temeljitejše čiščenje rezil.
Za samo zmogljivost je pomembno, da rezilo namažete po vsaki 2. oz. 3. uporabi strižnika. Uporabite olje za mazanje, ki ste ga prejeli z izdelkom, ali kakovostno olje, ki ne vsebuje kislin (npr. olje za šivalni stroj). Na vsak konec rezila nanesite po eno kapljico, za nekaj minut vklopite strižnik in nato s krpo obrišite vso odvečno olje.
Naši strižniki redko potrebujejo čiščenje (razen če so bili uporabljeni na več osebah). Rezila je treba po vsaki uporabi očistiti z manjšim čopičem. Ta čopič lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlačic z glavnika.
Ne. Za modele, namenjene ponovnemu polnjenju, morate uporabiti baterije za ponovno polnjenje NiCd ali NiMH. Ne uporabljajte običajnih baterij, saj obstaja tveganje, da se bodo stalile.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Naši strižniki se lahko uporabljajo samo za dlačice. Kakršna koli druga uporaba lahko vodi do poslabšanja aparata ali poškodb.
Če je strižnik namenjen ponovnemu polnjenju, bo baterija zdržala 40 minut po popolnem polnjenju.
Kolešček za mikro nastavitve vam omogoča, da natančno določite odrezano dolžino, s čimer zagotovite brezhiben zaključek prirezovanja las ali brade.
Dolžine so naslednje:
Položaj 1 = 0,8 mm
Položaj 2 = 1,1 mm
Položaj 3 = 1,4 mm
Položaj 4 = 1,7 mm
Položaj 5 = 2,0 mm
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.