FORMULA ONE BY ROWENTA Formula 1® Beard Trimmer by Rowenta TN384MF0

Formula 1® Beard Trimmer by Rowenta TN384MF0
Neprimerljiva učinkovitost z maksimalnim delovanjem

Naj bo vaša brada popolna dan za dnem s strižnikom za brado Formula 1® znamke Rowenta. Uživajte v dolgotrajnem delovanju in ostrem striženju v eni potezi — tudi pri gostih obraznih dlakah. Svoj slog boste enostavno obvladali zahvaljujoč natančni številčnici na strižniku, ki omogoča 39 dolžin striženja, popolnoma prilagojenih katerikoli dolžini brade. Posebna rezila Formula 1® iz nerjavečega jekla z oblogo iz črnega titana zagotavljajo optimalno ostrino dan za dnem, 180-minutna avtonomija brez primere in digitalno nadziranje baterije pa poskrbita za neprekinjeno uporabo brez stresa.

Referenca : TN384MF0

Prednostiizdelka

Strižnik za brado Formula 1® znamke Rowenta: ultimativno delovanje

Bodite v hitrem življenjskem slogu vedno urejeni s strižnikom za brado Formula 1® znamke Rownta.

Posebna rezila Formula 1® iz nerjavečega jekla z oblogo iz črnega titana obljubljajo dolgotrajno ostrino in ultimativno striženje v eni potezi — tudi na gostih obraznih dlakah.

Od kratke do daljše brade, vse bo urejeno zahvaljujoč natančni številčnici z 39 nastavitvami dolžine striženja z natančnostjo 0,5 mm — za prefinjen, brezhiben videz z najostrejšimi linijami.

Poleg tega pa izjemno dolgotrajna litij-ionska baterija zagotavlja do 180 minut avtonomije ter možnost hitrega polnjenja in digitalni indikator avtonomije, da se vam nikoli ni potrebno ustavljati!

Prav tako lahko za dodatno udobje aparat uporabljate s kablom ali brez.

Z uradnim dizajnom Formula 1® in pralnimi rezili za popolno higieno električni brivnik za brado vključuje tudi USB-polnilec ter izjemno kakovostno potovalno torbico, odporno na udarce — za varno spravljanje in prenašanje, ko se vam mudi!

Značilnosti - Primerjava

UČINKOVITOST STRIŽENJA
Material rezil Stainless Steel  
Prevleka rezila Titanium  
Hitrost motorja (vrt/min) 6500 rpm  
Nastavitve hitrosti 1  
NATANČNOST
Najmanjša rezalna dolžina 0.5  mm
Kazalnik rezalne dolžine Nastavno kolesce mikro nastavitve  
Cone Brada  
UPORABA – SLOGI STRIŽENJA
Rezilo za striženje brade    
Velikost rezila za brado 39  mm
Vrsta glavnika za brado Nastavljiv  
Funkcija 3-dnevne brade    
Glavnik za brado - natančna nastavitev 0.5  mm
Razpon nastavitve dolžine striženja brade 0.5 to 20 mm  
Pozicije dolžine striženja brade 39  
Število glavničkov za brado 2  
Tip brade 3-dnevna in dolga brada  
Samostojnost 180 min  
Čas polnjenja 1h30  h
Hitra menjava baterije    
Moč Uporaba s kablom + brez kabla  
Vrsta baterije Litij-ionska  
UDOBJE PRI UPORABI
Snemljiva rezalna glava    
Čiščenje Pralna glava  
Set za čiščenje Olje + čopič  
Kazalnik polnjenja LCD  
Prostor za shranjevanje Torbica  
Tehnične specifikacije
Barva Red, black, silver  
Voltage 100-240  V
Ostalo Automatic beard comb locking system  
KABEL IN VTIKAČ
Vrsta priključka EVROPA  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne. Iz varnostnih razlogov in želenega boljšega zaključka striženja, ni priporočljivo, da strižnik uporabljate na sebi.
Ne. Strižnika ni mogoče istočasno polniti in uporabljati.
Priporočamo, da aparat za striženje las uporabljate za čiste, a suhe lase.
Preden strižnik prvič uporabite, aparat polnite vsaj 14 ur. Pomembno je, da pri naslednjih treh uporabah vašega strižnika pustite, da se popolnoma izprazni. Za tem je priporočen čas polnjenja 8 ur. Ko je kazalnik polnjenja rdeč, se aparat polni.
Po vsaki uporabi očistite rezila s čistilno ščetko, ki ste jo prejeli z izdelkom. Po potrebi lahko uporabite tudi rahlo vlažno krpo. Nekateri modeli tudi omogočajo, da popolnoma odstranite rezilo za temeljitejše čiščenje rezil.
Za samo zmogljivost je pomembno, da rezilo namažete po vsaki 2. oz. 3. uporabi strižnika. Uporabite olje za mazanje, ki ste ga prejeli z izdelkom, ali kakovostno olje, ki ne vsebuje kislin (npr. olje za šivalni stroj). Na vsak konec rezila nanesite po eno kapljico, za nekaj minut vklopite strižnik in nato s krpo obrišite vso odvečno olje.
Naši strižniki redko potrebujejo čiščenje (razen če so bili uporabljeni na več osebah). Rezila je treba po vsaki uporabi očistiti z manjšim čopičem. Ta čopič lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlačic z glavnika.
Ne. Za modele, namenjene ponovnemu polnjenju, morate uporabiti baterije za ponovno polnjenje NiCd ali NiMH. Ne uporabljajte običajnih baterij, saj obstaja tveganje, da se bodo stalile.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Naši strižniki se lahko uporabljajo samo za dlačice. Kakršna koli druga uporaba lahko vodi do poslabšanja aparata ali poškodb.
Če je strižnik namenjen ponovnemu polnjenju, bo baterija zdržala 40 minut po popolnem polnjenju.
Kolešček za mikro nastavitve vam omogoča, da natančno določite odrezano dolžino, s čimer zagotovite brezhiben zaključek prirezovanja las ali brade.
Dolžine so naslednje:
Položaj 1 = 0,8 mm
Položaj 2 = 1,1 mm
Položaj 3 = 1,4 mm
Položaj 4 = 1,7 mm
Položaj 5 = 2,0 mm
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.