ROWENTA x KARL LAGERFELD Forever Sharp strižnik za brado

Forever Sharp strižnik za brado
Postrizite, oblikujte in pobrijte vašo brado

Vsestransko orodje 3-v-1 za striženje, oblikovanje in britje* brade s strižnikom Forever Sharp. Rezila s tehnologijo samoostrenja iz 100-% nerjavečega jekla so trpežna in robustna za vsakodnevno uporabo. Vodoodporna zasnova z delovanjem brez kabla zagotavlja dodatno udobje. Vse to za dolgotrajno avtonomijo: do 120 minut moči in LED-indikator za prikaz stanja baterije — za enostavno in brezskrbno striženje. Izdelek ima rezila, oblikovana za delovanje 15 let.*

Referenca : TN602LF0

Strižnik za brado za ikonski videz

Naj bo vaša brada popolna dan za dnem s strižnikom Forever Sharp - vsestransko, vodoodporno orodje 3-v-1 za striženje, oblikovanje in britje* za videz po meri.

Popoln odgovor za popolno brado za vedno! Samoostrilnih rezil iz 100-% nerjavnega jekla ni treba nikoli zamenjati, kar zagotavlja izjemno učinkovitost ter natančno rezanje v eni potezi.

Poleg tega omogoča avtonomijo brez primere za brezskrbno striženje.

Značilnosti - Primerjava

NATANČNOST
Kazalnik rezalne dolžine Glavnik  
Cone Brada  
UPORABA – SLOGI STRIŽENJA
Rezilo za striženje brade    
Vrsta glavnika za brado Fiksni  
Funkcija 3-dnevne brade    
Rezilo za natančnost striženja brade    
Tip brade 3-dnevna brada  
Stopnja avtonomije 120 min  
Vrsta baterije Močna in dolgotrajna (litij-ionska)  
Spol Za moške  
Hitra menjava baterije    
Moč Uporaba brez kabla  
Vrsta baterije Litij-ionska  
UDOBJE PRI UPORABI
Snemljiva rezalna glava    
Čiščenje Dovoljeno je čiščenje vseh delov  
Set za čiščenje Olje + čopič  
Kazalnik polnjenja LED  
Tehnične specifikacije
Voltage 100-240  V
NAČIN UPORABE
Brada    
Telo    
Britje    
MOŽNOSTI
Hitro polnjenje    
Mokra in suha uporaba    
KABEL IN VTIKAČ
Vrsta priključka EVROPA  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne. Iz varnostnih razlogov in želenega boljšega zaključka striženja, ni priporočljivo, da strižnik uporabljate na sebi.
Ne. Strižnika ni mogoče istočasno polniti in uporabljati.
Priporočamo, da aparat za striženje las uporabljate za čiste, a suhe lase.
Preden strižnik prvič uporabite, aparat polnite vsaj 14 ur. Pomembno je, da pri naslednjih treh uporabah vašega strižnika pustite, da se popolnoma izprazni. Za tem je priporočen čas polnjenja 8 ur. Ko je kazalnik polnjenja rdeč, se aparat polni.
Za samo zmogljivost je pomembno, da rezilo namažete po vsaki 2. oz. 3. uporabi strižnika. Uporabite olje za mazanje, ki ste ga prejeli z izdelkom, ali kakovostno olje, ki ne vsebuje kislin (npr. olje za šivalni stroj). Na vsak konec rezila nanesite po eno kapljico, za nekaj minut vklopite strižnik in nato s krpo obrišite vso odvečno olje.
Naši strižniki redko potrebujejo čiščenje (razen če so bili uporabljeni na več osebah). Rezila je treba po vsaki uporabi očistiti z manjšim čopičem. Ta čopič lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlačic z glavnika.
Ne. Za modele, namenjene ponovnemu polnjenju, morate uporabiti baterije za ponovno polnjenje NiCd ali NiMH. Ne uporabljajte običajnih baterij, saj obstaja tveganje, da se bodo stalile.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Naši strižniki se lahko uporabljajo samo za dlačice. Kakršna koli druga uporaba lahko vodi do poslabšanja aparata ali poškodb.
Če je strižnik namenjen ponovnemu polnjenju, bo baterija zdržala 40 minut po popolnem polnjenju.
Kolešček za mikro nastavitve vam omogoča, da natančno določite odrezano dolžino, s čimer zagotovite brezhiben zaključek prirezovanja las ali brade.
Dolžine so naslednje:
Položaj 1 = 0,8 mm
Položaj 2 = 1,1 mm
Položaj 3 = 1,4 mm
Položaj 4 = 1,7 mm
Položaj 5 = 2,0 mm
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.