ROWENTA FOREVER SHARP ULTIMATE TN6200F4 XPERT

FOREVER SHARP ULTIMATE TN6200F4 XPERT
Postrizite, oblikujte in obrijte svojo brado za popoln slog

Spoznajte ultimativni strižnik za brado za moške! Od gladkega britja do brade srednje dolžine, z Rowenta Forever Sharp Ultimate boste imeli brezhibno urejeno brado in popoln nadzor nad videzom. Rezil iz 100% nerjavnega jekla z oblogo iz titana ni potrebno zamenjati, saj zagotavljajo dolgotrajno ostrino in popolno striženje v eni potezi - tudi pri gosti bradi. Električni strižnik združuje posebna orodja za brado in napredne funkcije, ki vas ne bodo razočarali - ne glede na okoliščine!

Referenca : TN6200F4

*Does not shave as close as a traditional shaver, so your skin always stays comfortable.

(1) Ne brije tako blizu kot tradicionalni brivnik - (2) Brivnika za robove brade ne uporabljajte pod vodo - (3) Ne uporabljajte pod pazduho ali na občutljivih predelih

Prednostiizdelka

Rowenta Forever Sharp Ultimate: postrizite, oblikujte in obrijte svojo brado za popoln slog

Strižnik za moške Rowenta Forever Sharp Ultimate je tehnološko napredna, večnamenska in profesionalna rešitev za brezhiben slog in popoln nadzor tudi pri najgostejših bradah.

Priložena so tri posebna orodja za brado: natančen brivnik za podrobno oblikovanje roba, rezilo Forever Sharp za britje ob koži in kratke brade ter tradicionalno rezilo za brade za srednje dolžine brade.

Poleg tega pa rezila Forever Sharp z oblogo iz titana in močan motor z 8000 vrt/minuto zagotavljajo popolno striženje v eni potezi.

Zanesljive napredne funkcije zajemajo še litij-ionsko baterijo, ki poskrbi za izjemno avtonomijo do 120 minut*, hitro polnjenje v 90 minutah in priročen digitalni prikaz baterije za brezskrbno uporabo.

Vse skupaj lepo zaokrožita kompakten, 100% vodoodporen dizajn za praktično rokovanje in popolno higieno ter torbica, odporna na udarce, za varno pospravljanje in prenašanje.

Značilnosti - Primerjava

UČINKOVITOST STRIŽENJA
Material rezil Stainless steel  
Prevleka rezila Titanium  
Hitrost motorja (vrt/min) 8000  
Nastavitve hitrosti 1  
NATANČNOST
Najmanjša rezalna dolžina 0.5  mm
Natančna nastavitev 1  mm
Kazalnik rezalne dolžine Glavnik  
Nastavitev za natančnost 1 mm  
Cone Brada  
UPORABA – SLOGI STRIŽENJA
Rezilo za striženje brade    
Velikost rezila za brado 32  mm
Vrsta glavnika za brado Fiksni  
Funkcija 3-dnevne brade    
Glavnik za brado - natančna nastavitev 1  mm
Razpon nastavitve dolžine striženja brade 0.5 to 17mm  
Pozicije dolžine striženja brade 15  
Mini brivnik    
Število glavničkov za brado 7  
Tip brade 3-dnevna in dolga brada  
Stopnja avtonomije 120 min  
Vrsta baterije Močna in dolgotrajna (litij-ionska)  
Število baterij 1  
Spol Za moške  
Samostojnost 120 min  
Čas polnjenja 1h30  h
Hitra menjava baterije    
Moč Uporaba brez kabla  
Vrsta baterije Litij-ionska  
UDOBJE PRI UPORABI
Snemljiva rezalna glava    
Čiščenje Dovoljeno je čiščenje vseh delov  
Set za čiščenje Olje + čopič  
Kazalnik polnjenja LCD  
Prostor za shranjevanje Torbica  
Tehnične specifikacije
Barva Blue  
Voltage 100-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1  m
Priloženi dodatni pripomočki Skin Comfort accessory for beard and body usage  
NAČIN UPORABE
Brada    
Telo    
Britje    
MOŽNOSTI
Mokra in suha uporaba    
KABEL IN VTIKAČ
Vrsta priključka EVROPA  
Barva vtikača Black  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne. Iz varnostnih razlogov in želenega boljšega zaključka striženja, ni priporočljivo, da strižnik uporabljate na sebi.
Ne. Strižnika ni mogoče istočasno polniti in uporabljati.
Priporočamo, da aparat za striženje las uporabljate za čiste, a suhe lase.
Preden strižnik prvič uporabite, aparat polnite vsaj 14 ur. Pomembno je, da pri naslednjih treh uporabah vašega strižnika pustite, da se popolnoma izprazni. Za tem je priporočen čas polnjenja 8 ur. Ko je kazalnik polnjenja rdeč, se aparat polni.
Po vsaki uporabi očistite rezila s čistilno ščetko, ki ste jo prejeli z izdelkom. Po potrebi lahko uporabite tudi rahlo vlažno krpo. Nekateri modeli tudi omogočajo, da popolnoma odstranite rezilo za temeljitejše čiščenje rezil.
Za samo zmogljivost je pomembno, da rezilo namažete po vsaki 2. oz. 3. uporabi strižnika. Uporabite olje za mazanje, ki ste ga prejeli z izdelkom, ali kakovostno olje, ki ne vsebuje kislin (npr. olje za šivalni stroj). Na vsak konec rezila nanesite po eno kapljico, za nekaj minut vklopite strižnik in nato s krpo obrišite vso odvečno olje.
Naši strižniki redko potrebujejo čiščenje (razen če so bili uporabljeni na več osebah). Rezila je treba po vsaki uporabi očistiti z manjšim čopičem. Ta čopič lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlačic z glavnika.
Ne. Za modele, namenjene ponovnemu polnjenju, morate uporabiti baterije za ponovno polnjenje NiCd ali NiMH. Ne uporabljajte običajnih baterij, saj obstaja tveganje, da se bodo stalile.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Naši strižniki se lahko uporabljajo samo za dlačice. Kakršna koli druga uporaba lahko vodi do poslabšanja aparata ali poškodb.
Če je strižnik namenjen ponovnemu polnjenju, bo baterija zdržala 40 minut po popolnem polnjenju.
Kolešček za mikro nastavitve vam omogoča, da natančno določite odrezano dolžino, s čimer zagotovite brezhiben zaključek prirezovanja las ali brade.
Dolžine so naslednje:
Položaj 1 = 0,8 mm
Položaj 2 = 1,1 mm
Položaj 3 = 1,4 mm
Položaj 4 = 1,7 mm
Položaj 5 = 2,0 mm
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.