ROWENTA Air Force Precision TN4800

Air Force Precision TN4800
Popolna 3-dnevna brada brez čiščenja

Vrhunska učinkovitost Airforce Precision strižnika omogoča vsakodnevne natančne in popolne rezultate. Recite adijo čiščenju, zahvaljujoč ekluzivni Rowentini tehnologiji sesanja dlačic, ki jamčijo zbiranje do 90 % las. Izredno ostra rezila iz titana in hitri motor omogočajo enostavno striženje v trenutku.

Referenca : TN4800F0

Prednostiizdelka

NATANČNO, POPOLNO STRIŽENJE BREZ ČIŠČENJA

Airforce Precision stržnik nudi vrhunske rezultate striženja in Rowentina ekskluzivna tehnologija sesanja za popolno brado brez čiščenja dlačic.

Izredno ostra rezila iz titana in motor z 7500 o/min nudijo enostavno striženje v trenutku.

Prihranite čas, zahvaljujoč napredni tehnologiji sesanja zasnovano na močni turbini, ki zbere do 90 % odstriženih dlačic, popolno za uporabo v katerem koli trenutku ali prostoru.

Z 20. različnimi nastavitvami in izredno natančnimi premiki za 0,5 mm, je vaša brada stilizirana točno kakor želite, medtem, ko dolgotrajne litij ionske baterije zagotavljajo, da je Airforce Precision zmeraj pripravljen za uporabo.

Značilnosti - Primerjava

UČINKOVITOST STRIŽENJA
Material rezil Stainless steel  
Prevleka rezila Titanium  
Tehnologija rezila V-Sharp technology  
Vrsta motorja Motor enosmerne napetosti (DC)  
Hitrost motorja (rpm) 7500  
NATANČNOST
Najmanjša rezalna dolžina 0,5  mm
Natančna nastavitev 0,5  mm
Kazalnik rezalne dolžine Nastavno kolesce mikro nastavitve  
Precision setting 0,5 mm  
Cone Brada  
Mikro nastavitev Kolešček za mikro nastavitve  
UPORABA – SLOGI STRIŽENJA
Vrsta glavnika za brado Adjustable  
Funkcija 3-dnevne brade    
Razpon nastavitve dolžine striženja brade 0,5-10  mm
Pozicije dolžine striženja brade 20  
Beard type 3 day beard  
Autonomy level 45 min  
Battery type Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Gender Men  
Samostojnost 45  min
Čas polnjenja 1,40  h
Moč Brezvrvična + vrvična uporaba  
Vrsta baterije Litij-ionska  
UDOBJE PRI UPORABI
Snemljiva rezalna glava    
Kazalnik polnjenja LCD  
100% vakuumska tehnologija Rowenta    
Tehnične specifikacije
Barve bela  
Napetost 100-240  V
Beard    
Vacuum technology    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne. Iz varnostnih razlogov in želenega boljšega zaključka striženja, ni priporočljivo, da strižnik uporabljate na sebi.
Ne. Strižnika ni mogoče istočasno polniti in uporabljati.
Priporočamo, da aparat za striženje las uporabljate za čiste, a suhe lase.
Preden strižnik prvič uporabite, aparat polnite vsaj 14 ur. Pomembno je, da pri naslednjih treh uporabah vašega strižnika pustite, da se popolnoma izprazni. Za tem je priporočen čas polnjenja 8 ur. Ko je kazalnik polnjenja rdeč, se aparat polni.
Po vsaki uporabi očistite rezila s čistilno ščetko, ki ste jo prejeli z izdelkom. Po potrebi lahko uporabite tudi rahlo vlažno krpo. Nekateri modeli tudi omogočajo, da popolnoma odstranite rezilo za temeljitejše čiščenje rezil.
Za samo zmogljivost je pomembno, da rezilo namažete po vsaki 2. oz. 3. uporabi strižnika. Uporabite olje za mazanje, ki ste ga prejeli z izdelkom, ali kakovostno olje, ki ne vsebuje kislin (npr. olje za šivalni stroj). Na vsak konec rezila nanesite po eno kapljico, za nekaj minut vklopite strižnik in nato s krpo obrišite vso odvečno olje.
Naši strižniki redko potrebujejo čiščenje (razen če so bili uporabljeni na več osebah). Rezila je treba po vsaki uporabi očistiti z manjšim čopičem. Ta čopič lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlačic z glavnika.
Ne. Za modele, namenjene ponovnemu polnjenju, morate uporabiti baterije za ponovno polnjenje NiCd ali NiMH. Ne uporabljajte običajnih baterij, saj obstaja tveganje, da se bodo stalile.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Ne. Naši strižniki se lahko uporabljajo samo za dlačice. Kakršna koli druga uporaba lahko vodi do poslabšanja aparata ali poškodb.
Če je strižnik namenjen ponovnemu polnjenju, bo baterija zdržala 40 minut po popolnem polnjenju.
Kolešček za mikro nastavitve vam omogoča, da natančno določite odrezano dolžino, s čimer zagotovite brezhiben zaključek prirezovanja las ali brade.
Dolžine so naslednje:
Položaj 1 = 0,8 mm
Položaj 2 = 1,1 mm
Položaj 3 = 1,4 mm
Položaj 4 = 1,7 mm
Položaj 5 = 2,0 mm
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.