ROWENTA Volumizer

Volumizer
Vstopite v svet novih dimenzij 3D-volumna

Sušilnik Rowenta Volumizer je inovativna rešitev za oblikovanje pričeske s čudovitim volumnom, za videz in slog, za katerim se vsak ozre. Spoznajte prednosti trojnega delovanja sistema 3D Volume Booster: hibridna tehnologija za do 40 % večji pretok zraka, ki lase dvigne že pri korenini, 8 mm širok usmerjevalnik za oblikovanje in difuzor za volumen, ki presega vse druge. Paket dopolnjujejo priročne funkcije sušilnika, ki mu ni para.

Referenca : CV6130F0

*v primerjavi s serijo Powerline CV59 istega proizvajalca.

Sušilnik Rowenta Volumizer: trojno sušenje

Pričeska brez primere, ki oblikovanje povzdigne v nove dimenzije: sušilnik Rowenta Volumizer zagotavlja trojno sušenje za robusten pretok zraka, ki lase privzdigne pri korenini, hkrati pa jih oblikuje in jim doda izjemen volumen.

Sistem 3D Volume Booster predstavlja hibridno tehnologijo z vsemi prednostmi motorja DC in AC v enem, za do 40 % večji pretok zraka*, ki lase dvigne že pri korenini in mu ni para.

8 mm širok koncentrator med sušenjem oblikuje, difuzor za volumen pa lasem doda naravni videz, živahnost ter polnost.

Rezultat sta pričeska z dodanim čudovitim volumnom in sušenje, ki nikoli ne razočara.

2400 W moči za sušenje zagotavlja izjemno učinkovito delovanje, nastavitev Advanced Care in ionski generator pa lase naredita gladke, ukrotljive ter lepo sijoče.

Paket lahkega in tihega sušilnika, ki zagotavlja popolne rezultate dan za dnem, pa lepo zaokroži tudi njegov premium dizajn.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 1800  W
Učinkovitost 2400  Effiwatts
Hitrost zraka (km/h) 120  
Dimenzija nastavka 8  mm
Nastavitve temperature 3  
Nastavitve hitrosti 2  
Udar hladnega zraka    
Koncentrator 1  
Vrsta difuzorja Standardni  
Difuzor    
Vključeni dodatki Koncentrator + difuzor  
Nega las in ergonomija
Funkcija ionizacije    
Ergonomija/priročnost uporabe
Vrsta motorja Hibridni motor  
Odstranljiva mrežica    
Zanka za obešanje    
Funkcija EKO    
Tehnične specifikacije
Napetost 230  V
Dolžina napajalnega kabla 1.8  m
Barva White & Silver  
NEGA
Ostalo Fixed cool shot  
Friziranje    
REZULTATI
Hitro sušenje    
Volumen    
Oblikovanje    
Nega las Poveča volumen  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.