ROWENTA STUDIO DRY GLOW Blow-Dryer CV5820

STUDIO DRY GLOW Blow-Dryer CV5820
Izredno hitro sušenje s sijajem v laseh

Rowenta Studio Dry Glow Blow-Dryer nudi popolno kombinacijo hitrega sušenja in izjemnega sloga. Ionski ojačevalnik doda obilo čudovitega sijaja s statičnimi učinki, ki vaše lase pustijo gladke, vodljive in izboljšane s sijočim sijajem. Visoko učinkovito sušenje je brez napora, z energijsko varčno tehnologijo Effiwatts in celotno paleto pametnih funkcij in dizajna.

Referenca : CV5820F0

Rowenta Studio Dry sušilnik las za čudovit sijaj

Rowenta Studio Dry Glow sušilnik las za odličen videz ponuja popolno sušenje s popolno lahkoto. Ionski ojačevalnik zmanjšuje frizz in statično elektriko, lasje so gladki, vodljivi z v vidnejšim sijajem.

Doživite izjemno moč sušenja napredne tehnologije Effiwatts, ki dosega energijsko popolno učinkovitost.

Zmogljivosti so usklajene s šestimi nastavitvami hitrosti / temperature, s katerimi si lahko prilagajate delovanje na dosegu roke, Thermo Control ohranja zaščito las, koncentrator za natančnejše oblikovanje in še več.

Z udarom hladnega zraka si lahko zagotovite popoln zaključek za dolgotrajne rezultate sijočih las.

 

 

 

 

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 2100  W
Učinkovitost 2300  Effiwatts
Dimenzija nastavka 14  mm
Nastavitve temperature 3  
Nastavitve hitrosti 2  
Udar hladnega zraka    
Koncentrator 1  
Nega las in ergonomija
Funkcija ionizacije    
Ergonomija/priročnost uporabe
Vrsta motorja Enosmerni tok - DC  
Odstranljiva mrežica    
Zanka za obešanje    
Tehnične specifikacije
Napetost 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1.8  m
Barva Black & Peau Cachemire Metal  
Vrsta priključka EVROPA  
Vrsta vtikača Raven vtikač  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.