ROWENTA FOR ELITE STUDIO DRY CV5432F0

STUDIO DRY CV5432F0
Visoka učinkovitost za hitro sušenje in perfektno oblikovanje pričeske

Studio Dry zagotavlja odlične rezultate oblikovanja pričeske, ter udobnost in praktičnost. Ta izredno učinkovit sušilec za lase je opremljen z 2400 Effiwatti moči, za visoko učinkovito sušenje z zmanjšano porabo električne energije, vse v lahkem, kompaktnem kompletu z izboljšanimi funkcijami.

Referenca : CV5432F0

Za prekrasen stil brez napora, Studio Dry predstavlja popolni paket za izredno učinkovito sušenje pričeske.

Ta izredno učinkovit sušilnik zagotavlja popolno kombinacijo enostavnosti ter zmogljivosti, s svojimi 2400 Effiwati moči, ki med samim sušenjem porabijo do 20% manj električne enerije, ter kovinsko rešetko na zadnjem delu sušilnika, za maksimalni pretok zraka.

6 nastavitev hitrosti/temperature nudijo popolni nadzor nad vsakim tipom las. Ionski generator zmanjša kodranje las, za gladke in ukrotljive lase, s krasnim sijajem.

Izpust hladnega zraku je odličen za končne popravke in dolgotrajno obstojnost pričeske.

Vse to, dobite v lahkem in kompaktnem kompletu, ki je preprost za uporabo.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 1900  W
Učinkovitost 2400  Effiwatts
Hitrost zraka (km/h) 90  
Stopnja sušenja 5,6  g/min
Dimenzija nastavka 10  mm
Nastavitve temperature 3  
Nastavitve hitrosti 3  
Udar hladnega zraka    
Koncentrator 1  
Vrsta difuzorja Standardni  
Difuzor    
Nastavitve hitrosti/temperature 6  
Nega las in ergonomija
Funkcija ionizacije    
Ergonomija/priročnost uporabe
Vrsta motorja Enosmerni tok - DC  
Kompakten    
Zanka za obešanje    
Funkcija EKO    
Tehnične specifikacije
Voltage 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,8  m
Barva Black & pink  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.