ROWENTA SIGNATURE PRO AC - Promo Collection

SIGNATURE PRO AC - Promo Collection
HITRO IN PROFESIONALNO OBLIKOVANJE 

HITRO IN PROFESIONALNO OBLIKOVANJE

Signature Pro AC daje hitro in činkovito profesionalne in kvalitetne rezultate. Sušilec za lase visokih zmogljivosti  v kombinaciji z dolgotrajnim AC motorjem in veliko hitrostjo zraka do 100 km/ uro, za popolno sušenje.

Referenca : CV7819F0

ZELO MOČEN IN Z VISOKO ZMOGLJIVOSTJO

Signatura Pro AC je izredno zmogljiv, daje profesionalne rezultate in sijoče lase.

Profesionalni AC motor zagotavlja dolgo življensko dobo in vzdržljivost, močna hitrost zraka do 100 km / h prinaša visoko učinkovite rezultate.

6 mm usmerjevalnik za večjo natančnost in popolno končno obdelavo Signature Pro AC, nudi veliko možnosti oblikovanja.

Popolno oblikovana ergonomija nudi odlično udobje pri uporabi, s končnim udarom hladnega zraka pričesko učvrstimo za dolgotrajne rezultate.

Signature Pro AC: za kvalitetno sušenje in sijoče lase ki trajajo.

Značilnosti - Primerjava

Professional motor (AC)  
Funkcija ionizacije Ni na voljo  
Voltage 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,8  m
Moč 2100  W
Hitrost zraka (km/h) 100  
Nastavitve temperature 3  
Udar hladnega zraka    
Koncentrator 1  
Dimenzija nastavka 9  mm
Vrsta difuzorja Standardni  
Difuzor    
Odstranljiva mrežica    
Zanka za obešanje    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.