ROWENTA POWERLINE CV5940F0

POWERLINE CV5940F0
Za hitro in natančno sušenje las z leskom

Sušilnik za lase Rowenta Powerline je zasnovan tako, da vam omogoča, da izgledate najbolje, samozavestno in s sijajem, ki nikoli ne mine. Ionic Booster Technology ponuja sušilnik za lase, ki na vaše lase prinese milijone negativnih ionov, zmanjša statično elektriko in pusti lase gladke, enostavne za oblikovanje in izboljšajo sijaj. Sistem Advanced Care postavlja idealno temperaturo za večjo zaščito. Visoko učinkovito sušenje je brez napora, z energijsko varčno tehnologijo Effiwatts in množico pametnih funkcij in oblike.

Referenca : CV5940F0

*Clinical study - 43 women - France – 2020.

Rowenta Powerline sušilnik las: dodatni sijaj

Za lep sijoč videz nudi sušilnik za lase Rowenta Powerline brezhibno sušenje s popolno lahkoto.

Ionic Booster tehnologija zmanjšuje statično elektriko, izboljša vaš slog in pusti lase gladke, vodljive in izboljšane z vzvišenim sijajem.

Impresivni enosmerni motor, opremljen s tehnologijo Effiwatts, zagotavlja splošno zmogljivost in učinkovitost, za sušenje, ki varčuje z energijo.

Odkrijte napredne funkcije, namenjene izboljšanju vaše rutinske lepote: šest nastavitev hitrosti / temperature vam omogoča enostavno upravljanje oblikovanja po meri, na dosegu roke, Advaced Care preprečuje pregrevanje, za popolno zaščito in zdrave lase pa hladni udar zraka omogoča zaključek za dolgotrajno uporabo rezultati in še veliko več.

Rowenta Powerline: izjemen paket sušilca za lase skupaj z bleščečim sijajem.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 2100  W
Učinkovitost 2400  Effiwatts
Dimenzija nastavka 12  mm
Prevleka rešetk Kašmir keratin  
Vrsta difuzorja Standardni  
Difuzor    
Vključeni dodatki Koncentrator + difuzor  
Nega las in ergonomija
Funkcija ionizacije    
Ergonomija/priročnost uporabe
Vrsta motorja Enosmerni tok - DC  
Tehnične specifikacije
Voltage 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,80  m
Barva Black & pink cinnamon  
NEGA
Ostalo Advanced care settings  
Sušenje    
Friziranje    
REZULTATI
Hitro sušenje    
Nega las Hitro posuši in ukroti  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.