ROWENTA Moveling CV3820F0

Moveling CV3820F0
100% UČINKOVITOSTI ZA HITRO SUŠENJE

Rowenta Moveling je odlični sušilnik za lase vrhunskih rezultatov, ki hitro in učinkovito zagotavlja popolne rezultate in uporablja zmanjšano energijo za 20 %. Ekskluzivna Keratin & Shine obloga omogoča sijaj vaših las ter naravno zmanjšane statične elektrike na laseh, zahvaljujoč turmalinu.

Referenca : CV3820F0

* 1800W model compared to a 2300W model of the same manufacturer

Kombinacija brezkompromisnih rezultatov z zmanjšano porabo energije.

Rowenta Moveling sušilnik las nudi hitro in učinkovito sušenje z visokim sijajem las.

Z rezultati merjenimi z 2100 Effiwatts, ta izredno učinkovit sušilnik omogoča rezultate, ki so ekvivalentni modelu moči 2100 W s samo 1700 W dejanske potrošnje energije, kar rezultira v 20 % večjo energetsko učinkovitost*.

Ekskluzivna Keratin & Shine obloga kombinirana s proteinskim keratinom in turmalinom, daje sijaj vašim lasem in zmanjšuje statično elektriko s pomočjo izusta negativnih ionov.

Prilagojene nastavitve sušenja omogočajo popolno oblikovanje, z zaključnim udarom hladnega zraka, za dolgotrajno obstojnost pričeske.

Vse to, v lahkem in kompaktnem okvirju za enostavno rokovanje in popolno ergonomijo za maksimalno udobje uporabe.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 1800  
Učinkovitost 2300  Effiwatts
Stopnja sušenja 5,1  g/min
Dimenzija nastavka 18x72  mm
Nastavitve temperature 3  
Nastavitve hitrosti 2  
Udar hladnega zraka    
Koncentrator 1  
Nega las in ergonomija
Funkcija ionizacije    
Ergonomija/priročnost uporabe
Vrsta motorja Enosmerni tok - DC  
Kompakten    
Zanka za obešanje    
Funkcija EKO    
Lahek    
Tehnične specifikacije
Voltage 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,8  m

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.