ROWENTA Maestria Ultimate Experience

Maestria Ultimate Experience
Izkažite se pri oblikovanju las

Sušilnik za lase Rowenta Ultimate Experience Maestria ponuja vse, kar potrebujete, da svojo sposobnost oblikovanja las popeljete na višjo raven, z napredno tehnologijo in funkcijami za čudovite lase, oblikovane do popolnosti. Ta vrhunski sušilnik za lase združuje tehnologijo Nano Brushless Motor z visokim pretokom zraka z izredno tankim 5-milimetrskim koncentratorjem za ustvarjanje usmerjenega pretoka zraka, ki olajša oblikovanje. Izjemno lahek okvir z napredno tehnologijo Air-To-Care zagotavlja neprimerljivo udobje in lahkotnost za izjemen sijaj.

Referenca : CV9920F0

*Perception test, 1 month, 28 volunteers, France 2021

Rowenta Ultimate Experience Maestria sušilnik za lase

Kakovosten in vrhunsko zmogljiv sušilnik za lase Rowenta Ultimate Experience Maestria je bil zasnovan tako, da vam pomaga obvladati umetnost oblikovanja, kot še nikoli doslej.

Tehnologija Nano Brushless Motor z visokim pretokom zraka je združena z izredno tankim 5-milimetrskim koncentratorjem za sušilnik za lase, ki z usmerjenim pretokom zraka in omogoča nešteto možnih pričesk.

Z ultra lahkimi materiali in poenostavljenim dizajnom odkrijte popolnoma novo oblikovanje, ki obljublja neprekosljivo udobje in lahkotnost.

Rowentina napredna tehnologija Air-To-Care dodaja gladkost in sijaj, negativni in pozitivni ioni pa ustvarijo do 93% sijočih las.*

Maestria je opremljena s polnim paketom za oblikovanje: 3 vsestranski dodatki za vse vaše potrebe po oblikovanju, 9 enostavnih kombinacij hitrosti/temperature, odstranljivo rešetko za enostavno čiščenje in hladen zrak kot popoln zaključek - za čudovito pričesko, ki traja ves dan.

Značilnosti - Primerjava

Nega las Profesionalno sušenje  
Funkcija ionizacije    
Vključeni dodatki 2 koncentratorja + difuzor  
Nastavitve hitrosti/temperature 9  
Kompakten    
Voltage 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1.8  m
Moč 2000  W
Nastavitve temperature 3  
Udar hladnega zraka    
Koncentrator 2  
Dimenzija nastavka 5 & 9  mm
Vrsta difuzorja Standardni  
Difuzor    
Pripomočki 1: Razpršilnik  
Ročaj z enostavnim oprijemom    
Odstranljiva mrežica    
Premium darilna škatlica    
Lahek    
Friziranje    
Hitro sušenje    
Volumen    
Oblikovanje    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.