ROWENTA x KARL LAGERFELD K/PRO STYLIST Hair dryer

K/PRO STYLIST Hair dryer
Profesionalno oblikovanje. Ojačevalec sijaja.

Sušilnik za lase Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist z močnim 2200-W AC motorjem zagotavlja hitro sušenje in učinkovito oblikovanje za vsakokratno profesionalno sušenje las. Rowentina tehnologija Ionic Booster pomaga zgladiti lase in zmanjša izpadanje las, medtem ko naša ekskluzivna prevleka Keratin & Glow zagotavlja popoln gladek zaključek in trajen sijaj. S celotnim naborom dodatkov, s katerimi lahko oblikujete različne sloge, izkusite salonsko kakovost kar v udobju lastnega doma.

Referenca : CV887LF0

Prednostiizdelka

Sušilnik za lase, ki dan za dnem obljublja salonsko kakovost in čudovit videz

Za salonsko sušenje las doma je sedaj na voljo sušilnik za lase Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist.

Zmogljiv AC motor z močjo 2200 W zagotavlja izjemno hitro sušenje, medtem ko tehnologija Ionic Booster skupaj z našo ekskluzivno prevleko Keratin & Glow poskrbi za izvrsten sijaj in lesk.

Trije dodatki za oblikovanje nudijo vse, kar potrebujete, da bodo skuštrani lasje brezhibni - za čudovite, skodrane lase in svež videz iz salona dan za dnem.

Značilnosti - Primerjava

Professional motor (AC)  
Funkcija ionizacije    
Kompakten    
Voltage 220-240  V
Udar hladnega zraka    
Prevleka rešetk Drug material  
Koncentrator 2  
Vrsta difuzorja Standardni  
Difuzor    
Odstranljiva mrežica    
Zanka za obešanje    
Friziranje    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.