ROWENTA Infini Pro Volume CV8730

Infini Pro Volume CV8730
Profesionalno in kvalitetno sušenje z ultimativnim sijajem

Profesionalno in kvalitetno sušenje z ultimativnim sijajem las
Infiny Pro sušilnik las zahvaljujoč vrhunskim karakteristikam omogoča  rezultate kot iz frizerskega salona, na hitri in enostavni način, z naprednim AC motorjem, ki piha do 120 km / h. Ekskluzivna Keratin&Shine obloga kombinirana z ionskim generatorjem omogoča popolni sijaj in zdrave lase. Funkcija Ionic Control za stil na zahtevo, odvisno od tipa las. Na lase se spuščajo milioni ionov z namenom uničenja statične elektrike in zagotavljanja gladkih in sijajnih rezultatov. Nežna toplina s keramično oblogo povečuje zaščito las. Udar hladnega zraka pa omogoča obstojnost vaše pričeske.

Referenca : CV8730D0

DOŽIVETJE KOT PRI FRIZERJU

Visokoučinkovit sušilnik las Infini Pro omogoča oblikovanje vaših las na profesionalni način.

Močan AC motor z visokim pretokom zraka za izredno hitro sušenje, omogoča brezmejno natančnost zahvaljujoč 2 ozkima usmerjevalcema in dodatnem volumnu z difuzorjem.

Ob ionskem generatorju uničenje statične elektrike in oblikovanje las po želji, ne glede na tip las.

Kompletni tretma las po profesionalnem standardu zagotavlja gladke las, zadrževanje vlage in sijaj v laseh, enostavno za oblikovanje.

Keramična obloga povečuje ionski učinek s pomočjo nežnega udara toplega zraka.

Zaključni korak? Funkcija hladnega zraka omogoča učvrstitev pričeske in dodatni sijaj.

Značilnosti - Primerjava

Professional motor (AC)  
Funkcija ionizacije    
Voltage 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,8  m
Moč 2200  
Hitrost zraka (km/h) 120  
Nastavitve temperature 3  
Udar hladnega zraka    
Prevleka rešetk Keramična  
Koncentrator 2  
Dimenzija nastavka 6*69 mm & 8*71  mm
Vrsta difuzorja Statični  
Difuzor    
Odstranljiva mrežica    
Zanka za obešanje    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.