ROWENTA FOR ELITE HANDY DRY CV1622F0

HANDY DRY CV1622F0
Za hitro in preprosto sušenje las

Sušilec za lase Elite Handy Dry je preprost za uporabo in oblikovan za maksimalno udobje, z glamuroznimi rezultati brez skrbi. Izkusite hitre rezultate na enostaven način, zahvaljujoč izredno intuitivnim nastavitvam ter izboljšani ergonomičnosti, z 2000 Effiwatov moči, ki zagotavljajo s samodjenih oscilacijskim usmerjevalcem visoko učinkovitost in zmanjšano porabo energije.

Referenca : CV1622F0

Za hitro in preprosto sušenje las

S hitrim sušenjem, s popolnim udobjem in lahkoto, Rowenta for Elite Handy Dry Blow-Dryer zagotavlja popolne rezultate sušenja.

Izkusite hitrejše delovanje s sušilcem za lase, ki vam ustreza.

Pametna zasnova nastavka za usmerjanje toka zraka za lažje in učinkovitejše sušenje, ki varuje lase pred pregrevanjem z optimalno porazdelitvijo temperature.

Moč sušenja 2000 Effiwattov je skupaj s samo gibljivim ojačevalnikom zraka, s katerim lahko dosežete izjemno hitro sušenje.

Funkcija udara hladnega zrkak ponuja hladno in nežno sušenje, ki je idealno za občutljivo lasišče, saj omogoča dolgotrajno popolno pričesko.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 1 600  W
Tehnične specifikacije
Priloženi dodatni pripomočki Oscillating nozzle  
Voltage 220-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1.8  m
Barva Black & Pink Elite  
Ergonomija/priročnost uporabe
Vrsta motorja Enosmerni tok - DC  
Kompakten    
NEGA
Sušenje    
REZULTATI
Hitro sušenje    
Volumen    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.