ROWENTA Express Style sušilnik za lase

Express Style sušilnik za lase
Močan in izjemno kompakten sušilnik za lase za hitro in enostavno sušenje

Sušilnik za lase Rowenta Express Style je zasnovan tako, da boste v hipu urejeni, saj ponuja močan pretok zraka v kompaktnem okvirju za hitro sušenje, ki ne bi moglo biti enostavnejše. Energijsko varčna tehnologija Effiwatts omogoča močno sušenje, s koncentratorjem pa boste zadeli točno želeno mesto. Vse to v izjemno lahki, kompaktni obliki z zložljivim ročajem, da boste lahko sušilnik povsod vzeli s seboj.

Referenca : CV1831F0

Predstavljamo novo linijo  Express Style znamke Rowenta

Želito vrhunsko oblikovanje v kratkem času?

Potem je linija Express Style znamke Rowenta ustvarjena prav za vas.

Serija Express Style je zasnovana za hitro in enostavno oblikovanje, saj ponuja neskončno možnosti za vsako počutje.

Zdaj imate lahko vse: enostavno sušenje in oblikovanje, popolni rezultati v trenutku in uporabniku prijazno friziranje za vse vrste las.

Naš sušilnik za lase Express Style je enostaven za uporabo in zagotavlja močan pretok zraka za hitre ter enostavne rezultate dan za dnem — vse to v kompaktnem okvirju za udobno uporabo brez primere.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Koncentrator 1  
Vključeni dodatki Koncentrator  
Ergonomija/priročnost uporabe
Vrsta motorja Enosmerni tok - DC  
Zložljiv    
Kompakten    
Zanka za obešanje    
Funkcija EKO    
Potovalni set    
Lahek    
Tehnične specifikacije
Voltage 220-240  V
NEGA
Sušenje    
REZULTATI
Hitro sušenje    
Nega las Hitro posuši in ukroti  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.