ROWENTA x KARL LAGERFELD KODRALNIK CONICAL CURLER

KODRALNIK CONICAL CURLER
Lahkoten valovit stil

Konična cev za kodranje Rowenta x KARL LAGERFELD ustvari čudovite kodre in valove - za popolnoma naraven videz in glamur v eni hitri potezi. Ekskluzivna obloga Keratin & Glow zagotavlja svilnate in sijoče lase s pomočjo minerala turmalina, ki oddaja ione, za vrhunske kodre, za katerimi se bodo vsi obračali.

Referenca : CF324LF0

Profesionalno oblikovana konična cev za kodranje za enostavno oblikovanje naravnih kodrov

Konična cev za kodranje Rowenta x KARL LAGERFELD prinaša profesionalno kakovost na doseg roke, vrhunska zasnova za čudovite, naravne kodre ter glamur v eni hitri potezi.

Naša ekskluzivna obloga zmanjšuje statično naelektrenost in lase naredi svilnate, gladke ter izjemno sijoče.

Prilagodljiva nastavitev temperature (od 120 °C do 200 °C) pa zagotavlja personalizirane rezultate na vseh tipih las.

Izboljšane funkcije poskrbijo za izjemno izkušnjo, ki je uporabniku prijazna.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Nežen zrak Ni na voljo  
Udar hladnega zraka Ni na voljo  
Prevleka Keratin in sijaj  
Funkcije Kodranje  
Oblika Konus  
Nega las in ergonomija
Hladna konica    
»Upoštevanje« nastavitev temperature Ni na voljo  
Ergonomija/priročnost uporabe
Kazalnik segrevanja    
Odstranljiva mrežica Ni na voljo  
Zanka za obešanje    
Tehnične specifikacije
Voltage 110-240  V
Kabel 360°    
Vrsta ogrevalnega elementa Aluminij  
Vrsta priključka EVROPA  
NAMEN
Kodranje    
REZULTATI
Kodri    
Sproščeni kodri    
Valovi    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Priporočamo, da to storite, ko je naprava hladna, da se izognete opeklinam. Pritisnite na »jezička« na strani plošč in ju potisnite ven. Ko ponovno vstavljate plošči, ju potisnite čim dlje in poskrbite, da bosta ustrezno nameščeni in da bosta ostali trdno pritrjeni.
Ko okoli naprave navijate kodre, poskrbite, da boste uporabljali isti del naprave in je ne poskušajte uporabljati po celotni dolžini. S prosto roko držite konico, ki ostane hladna.
Predel cevi kodralnika med uporabo postane zelo vroč, zato bodite pazljivi, da preprečite stik s kožo, in zagotovite, da kabel ne pride v kontakt z vročim delom aparata.
Ko izberete zahtevano nastavitev, boste morali počakati približno 1 do 2 minuti, da se aparat ogreje na ustrezno temperaturo.
Za splošno oblikovanje uporabite krtačo z večjim premerom, krtačo z manjšim premerom pa uporabite za zaključek (ustvarite bolj poudarjene kodre obrnjene navznoter ali navzven).
Lasje morajo biti čisti, razčesani in suhi, da preprečite poškodbe.
Vedno izključite napravo iz napajanja in počakajte, da se ohladi na varnostnem stojalu. Ko se popolnoma ohladi, obrišite cev z vlažno krpo in pazite, da se voda ali katerakoli druga tekočina ne steka v ročaj.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ne. Kemičnih izdelkov za nego las ne uporabljajte med uporabo naprave. Nanesite jih šele, ko se lasje ohladijo in ko kodralnika več ne uporabljate. Prav tako naprave ne uporabljajte na sintetičnih laseh, kot na primer na podaljških ali lasuljah.
Da. Lase vstavite med žlico in cev ob koreninah las, nato pa zaprite žlico ter tako zaustavite lase na mestu. Ravnalec nežno potisnite do konic las in tako bodo vaši lasje postali gladki in ravni.
Da. Lase morate oviti okoli naprave in počakati približno 20 sekund, preden spustite koder. Večkrat ponovite ta postopek na vseh laseh. Ko se lasje ohladijo, jih ne krtačite, saj bodo tako imeli bolj naraven, valovit videz.
Priporočljivo je, da uporabite kodre, ki niso širši več kot 2–3 cm.