ROWENTA x KARL LAGERFELD K/ PRO STYLIST SUŠILNIK LAS

K/ PRO STYLIST SUŠILNIK LAS
Profesionalno oblikovanje: 43 %* več sijaja

Z motorjem AC z močjo 2200 W Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist zagotavlja hitro sušenje in učinkovito oblikovanje za profesionalen videz dan za dnem. Rowentina tehnologija Air-to-Care oddaja pozitivne in negativne ione, ki lasem povrnejo naravno ravnovesje, medtem ko naša ekskluzivna obloga Keratin & Glow poskrbi za popoln zaključek ter dolgotrajen lesk. Izkusite kakovost kot v frizerskem salonu kar doma s pomočjo različnih nastavkov za različne sloge.

Referenca : CV888LF0

*% v povprečju, neodvisni laboratorijski testi, v primerjavi z naravnimi lasmi, Francija 2021

Prednostiizdelka

Sušilnik za lase, ki zagotavlja kakovost kot v frizerskem salonu in čudovit videz dan za dnem

Za kakovostne pričeske kot v frizerskem salonu kar v vašem domu, to vam prinaša sušilnik za lase Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist.

Močan motor AC z 2200 W prinaša izjemno hitro sušenje, tehnologija Air-to-Care skupaj z ekskluzivno oblogo Keratin & Glow pa poskrbi za 43 %* več leska.

Trije nastavki za oblikovanje omogočajo vse, kar potrebujete, za urejanje brezhibne pričeske — za čudovite, živahne lase in videz kot iz frizerskega salona dan za dnem.

Značilnosti - Primerjava

Nega las Profesionalno sušenje  
Funkcija ionizacije    
Vključeni dodatki 2 koncentratorja + difuzor  
Kompakten    
Napetost 220-240  V
Udar hladnega zraka    
Prevleka rešetk Drug material  
Koncentrator 2  
Vrsta difuzorja Standardni  
Difuzor    
Odstranljiva mrežica    
Zanka za obešanje    
Torbica    
Sušenje    
Friziranje    
Hitro sušenje    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ko lase sušite, uporabite največjo hitrost, da bodo lasje čim prej suhi. Ko lase oblikujete, se priporoča, da uporabite nižjo nastavitev, da lasje ne bodo skuštrani.
Tok zraka usmerite v predel las, ki jih želite oblikovati (pri visoki temperaturi), nato pa aktivirajte tok hladnega zraka za hitro hlajenje. Na ta način boste s prehodom med temperaturami lahko učinkoviteje oblikovali svoje lase.
Koncentrator vam omogoča sušenje določenega predela las. Uporabite koncentratorski nastavek, da vroč zrak usmerite proti lasem, ki jih želite posušiti.
Difuzor se uporablja za ustvarjanje večjega volumna vaših las.
Ta funkcija samodejno izbere najboljšo kombinacijo temperature in pretočnosti zraka ter tako prepreči izsušitev las.
Ta funkcija samodejno izklopi sušilnik za lase, ko ga ne premikate, in ga ponovno vklopi, ko ga začnete uporabljati.
Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Sušilnikov za lase ni treba pogosto vzdrževati. Očistite jih lahko s pripomočkom za čiščenje ali rahlo vlažno krpo ter tako odstranite vse lase ali vse drugo, kar se je ujelo v zadnjo zaščitno mrežo. Aparata nikoli ne čistite z alkoholom ali s potapljanjem aparata v vodo. (Pred čiščenjem sušilnika za lase ne pozabite izključiti iz napajanja.)
To je povsem običajno, saj je varnostna naprava zaradi pregrevanja samodejno izklopila sušilnik za lase (npr. v zadnjo zaščitno mrežo so se ujeli lasje ali kaj drugega). Počakajte, da se sušilnik za lase ohladi (20 minut).
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Z gumbom za dotok hladnega zraka (odvisno od modela) lahko svoje lase bolje uredite in ukrotite.
Če ima vaš sušilnik za lase to funkcijo, uporabite difuzor z gibljivimi nastavki, ki bo lase dvignil od korena do konic.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.