ROWENTA Premium Care Precious Curls

Premium Care Precious Curls
Prekrasni kodri za vrhunsko nego, za vsak tip las.

GLAMUROZNI KODRI Z POPOLNO ZAŠČITO

Premium Care Precious Curls omogoča popolne kodre ob popolni zaščiti in enostavnosti. Opremljen z inovativnimi lastnostmi za raznoliko oblikovanje: možnost nastavitve za vse vrst las, integriranim časovnikom, ki kontrolira čas ovijanja in preprečuje pregrevanje ter ekskluzivno oblogo kašmirja in keratina z arganovim oljem za popolno valovitost las.

Referenca : CF3460F0

Za popolne kodre, Premium Care Precious Curls omogoča brezmejno oblikovanje ob izredni zaščiti las.

3 programi za nego omogočajo idelano kombinacijo temperature in časa ovijanja, odvisno od tipa las, ob ohranjanju lepote zdravih las.

Napredne lastnosti za oblikovanje po želji in ob maksimalni zaščiti.

3 različni časi ovijanja vam dopuščajo oblikovanje las kakor želite, valovi od manjših do večjih kodrov.

Ekskluzivna obloga kašmirja, keratina in arganovega olja, ter integrirani časovnik, ki kontrolira čas ovijanja prelepih kodrov, brez rizika pregrevanja.

LCD ekran omogoča natančnost ob nadzoru temperature.

Premium Precious Curls: popolni paket za oblikovanje las, za izredno nego in glamurozen stil.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Nastavitve temperature 8  
Prevleka Kašmir keratin  
Funkcije Kodranje  
Premer cevi 25  mm
Oblika Okrogla  
Nastavljiv čas kodranja DA  
Nastavljiva temperatura 130-200  °C
Nega las in ergonomija
Učinkovit pri nizkih temperaturah    
Nastavitve temperature glede na naravo las    
Hladna konica    
»Upoštevanje« nastavitev temperature    
Ergonomija/priročnost uporabe
Samodejni izklop DA  
Zaslon LCD  
Kazalnik segrevanja    
Čas segrevanja 45  s
Zanka za obešanje    
Nastavitve zaklepanja    
Vgrajen časovnik Avtomatski  
Zvočni signal, da je koder pripravljen    
Tehnične specifikacije
Voltage 110-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,8  m
Kabel 360°    
Vrsta ogrevalnega elementa Aluminij  
Barva Snow white & metal cinnamon pink  
Vrsta priključka EVROPA  
NAMEN
Kodranje    
REZULTATI
Čvrsti kodri    
Kodri    
Sproščeni kodri    
Valovi    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Priporočamo, da to storite, ko je naprava hladna, da se izognete opeklinam. Pritisnite na »jezička« na strani plošč in ju potisnite ven. Ko ponovno vstavljate plošči, ju potisnite čim dlje in poskrbite, da bosta ustrezno nameščeni in da bosta ostali trdno pritrjeni.
Ko okoli naprave navijate kodre, poskrbite, da boste uporabljali isti del naprave in je ne poskušajte uporabljati po celotni dolžini. S prosto roko držite konico, ki ostane hladna.
Predel cevi kodralnika med uporabo postane zelo vroč, zato bodite pazljivi, da preprečite stik s kožo, in zagotovite, da kabel ne pride v kontakt z vročim delom aparata.
Ko izberete zahtevano nastavitev, boste morali počakati približno 1 do 2 minuti, da se aparat ogreje na ustrezno temperaturo.
Za splošno oblikovanje uporabite krtačo z večjim premerom, krtačo z manjšim premerom pa uporabite za zaključek (ustvarite bolj poudarjene kodre obrnjene navznoter ali navzven).
Lasje morajo biti čisti, razčesani in suhi, da preprečite poškodbe.
Vedno izključite napravo iz napajanja in počakajte, da se ohladi na varnostnem stojalu. Ko se popolnoma ohladi, obrišite cev z vlažno krpo in pazite, da se voda ali katerakoli druga tekočina ne steka v ročaj.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ne. Kemičnih izdelkov za nego las ne uporabljajte med uporabo naprave. Nanesite jih šele, ko se lasje ohladijo in ko kodralnika več ne uporabljate. Prav tako naprave ne uporabljajte na sintetičnih laseh, kot na primer na podaljških ali lasuljah.
Da. Lase vstavite med žlico in cev ob koreninah las, nato pa zaprite žlico ter tako zaustavite lase na mestu. Ravnalec nežno potisnite do konic las in tako bodo vaši lasje postali gladki in ravni.
Da. Lase morate oviti okoli naprave in počakati približno 20 sekund, preden spustite koder. Večkrat ponovite ta postopek na vseh laseh. Ko se lasje ohladijo, jih ne krtačite, saj bodo tako imeli bolj naraven, valovit videz.
Priporočljivo je, da uporabite kodre, ki niso širši več kot 2–3 cm.