ROWENTA FOR ELITE Multistyler CF4132

Multistyler CF4132
Vsak dan drugačen videz.

Rowentin 14-delni set za oblikovanje las vam pomaga najti popoln stil s 14 dodatki in 7 različnimi izgledi za nov stil vsak dan v tednu. Od čudovitih kodrov do popolnega ravnanja z dodanim sijajem, ki pride skupaj s naprednimi funkcijami za vrhunsko oblikovalno izkušnjo.

Referenca : CF4132D0

Z neverjetno izbiro dodatkov na dosegu vaše roke je Rowenta for Elite Unlimited Looks 14-in-1 Multistyler popoln pri izbiri novega izgleda vsak dan v tednu.

Ta visoko dinamičen pripomoček ustvari paleto možnosti za popolno ravnanje ali kodre, ki gredo od tesnih do valovitih.

Visoko zmogljivi sistem za segrevanje vzdržuje temperaturo 180 °C za popolne rezultate.

Keramična obloga da lasem dodaten sijaj. Rowenta for Elite Unlimited Looks naredi proces oblikovanja varen in enostaven s pametnim stikalom, ki omogoča kodranje in ravnanje.

Unlimited Looks 14-in-1 : popoln izgled, vsak dan v tednu.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 46  
Nastavitve temperature 1  
Hitrost/nastavitev temperature 1  
Prevleka Keramika turmalin  
Funkcije Večfunkcionalno oblikovanje  
Premer cevi 16 and 32  mm
Več premerov    
Oblika Okrogla  
Nastavljiva temperatura 180  °C
Pripomočki 1: Heating elements : curler 16, curler 32, flat iron, straigtener/crimper  
Pripomočki 2: Removable attachments : brush, spiral brush  
Pripomočki 3: 4 clips, 2 elite bobby pins  
Nega las in ergonomija
Hladna konica    
Ergonomija/priročnost uporabe
Torbica    
Kazalnik segrevanja    
Zanka za obešanje    
Tehnične specifikacije
Napetost 110-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,8  m
Kabel 360°    
Vrsta ogrevalnega elementa Aluminij  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Priporočamo, da to storite, ko je naprava hladna, da se izognete opeklinam. Pritisnite na »jezička« na strani plošč in ju potisnite ven. Ko ponovno vstavljate plošči, ju potisnite čim dlje in poskrbite, da bosta ustrezno nameščeni in da bosta ostali trdno pritrjeni.
Ko okoli naprave navijate kodre, poskrbite, da boste uporabljali isti del naprave in je ne poskušajte uporabljati po celotni dolžini. S prosto roko držite konico, ki ostane hladna.
Predel cevi kodralnika med uporabo postane zelo vroč, zato bodite pazljivi, da preprečite stik s kožo, in zagotovite, da kabel ne pride v kontakt z vročim delom aparata.
Ko izberete zahtevano nastavitev, boste morali počakati približno 1 do 2 minuti, da se aparat ogreje na ustrezno temperaturo.
Za splošno oblikovanje uporabite krtačo z večjim premerom, krtačo z manjšim premerom pa uporabite za zaključek (ustvarite bolj poudarjene kodre obrnjene navznoter ali navzven).
Lasje morajo biti čisti, razčesani in suhi, da preprečite poškodbe.
Vedno izključite napravo iz napajanja in počakajte, da se ohladi na varnostnem stojalu. Ko se popolnoma ohladi, obrišite cev z vlažno krpo in pazite, da se voda ali katerakoli druga tekočina ne steka v ročaj.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ne. Kemičnih izdelkov za nego las ne uporabljajte med uporabo naprave. Nanesite jih šele, ko se lasje ohladijo in ko kodralnika več ne uporabljate. Prav tako naprave ne uporabljajte na sintetičnih laseh, kot na primer na podaljških ali lasuljah.
Da. Lase vstavite med žlico in cev ob koreninah las, nato pa zaprite žlico ter tako zaustavite lase na mestu. Ravnalec nežno potisnite do konic las in tako bodo vaši lasje postali gladki in ravni.
Da. Lase morate oviti okoli naprave in počakati približno 20 sekund, preden spustite koder. Večkrat ponovite ta postopek na vseh laseh. Ko se lasje ohladijo, jih ne krtačite, saj bodo tako imeli bolj naraven, valovit videz.
Priporočljivo je, da uporabite kodre, ki niso širši več kot 2–3 cm.