ROWENTA FOR ELITE FASHION STYLIST CF4512F0

FASHION STYLIST CF4512F0
Eno orodje, neskončno možnosti oblikovanja

Oblikovalec pričeske Fashion Stylist je ravnalec, kodralec in pletilnik kit v enem. Prilagodite svojo pričesko trenutnemu počutju in izgledle boste odlično! Je preprost za uporabo, ima ionski generator za gladke, sijoče rezultate, ter keramično prevleko za enostavno glajenje in sijoč finiš.

Referenca : CF4512F0

Fashion Stylist je ravnalec, kodralec in pletilec kitk v enem: neskončno možnosti v enem samem pripomočku! 

Izrazite svoj individualizem s pripomočkom Fashion Stylist!

Je ravnalec, kodralec in pletilec las v enem, s katerim mimogrede dosežete številne trendovske pričeske.

Z 2 integriranima glavnikoma za učinkovito ravnanje, velikim 35 mm premerom za ohlapne kodre in 3D ploščicami za prelepe kodre, se ta pripomoček prilagodi vsaki vaši želji.

Ionski generator zmanjša statično elektriko in štrleče lase za gladke, svetleče rezultate, medtem ko keramična prevleka zagotavlja enostavno glajenje in svilen finiš.

Poleg tega se obe nastavitvi temperature prilagodita vsakemu tipu las.

Pripomoček ima 360° vrljivi tečaj, za udobno uporabo in priročne dodatke za preprosto shranjevanje.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 66  
Nastavitve temperature 2  
Hitrost/nastavitev temperature 2  
Prevleka Keramika  
Funkcije Večfunkcionalno oblikovanje  
Funkcija spuščanja kodrov Ni na voljo  
Premer cevi 35  mm
Oblika Okrogla  
Samodejno vrtenje Ni na voljo  
Nastavljiva temperatura 170/200  °C
Pripomočki 1: 3D ploščice za pletenje kit  
Pripomočki 2: 2 glavnika za ravnanje las  
Pripomočki 3: sponka za kodranje las  
Nega las in ergonomija
Učinkovit pri nizkih temperaturah Ni na voljo  
Hladna konica    
»Upoštevanje« nastavitev temperature Ni na voljo  
Funkcija ionizacije    
Ergonomija/priročnost uporabe
Priročnik za oblikovanje las Ni na voljo  
Čas segrevanja 45  s
Odstranljiva mrežica Ni na voljo  
Pokrov krtače Ni na voljo  
Nastavitve zaklepanja Ni na voljo  
Zvočni signal, da je koder pripravljen Ni na voljo  
Tehnične specifikacije
Voltage 110-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1.80  m
Kabel 360°    
Vrsta ogrevalnega elementa Aluminij  
Barva Black & pink  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Priporočamo, da to storite, ko je naprava hladna, da se izognete opeklinam. Pritisnite na »jezička« na strani plošč in ju potisnite ven. Ko ponovno vstavljate plošči, ju potisnite čim dlje in poskrbite, da bosta ustrezno nameščeni in da bosta ostali trdno pritrjeni.
Ko okoli naprave navijate kodre, poskrbite, da boste uporabljali isti del naprave in je ne poskušajte uporabljati po celotni dolžini. S prosto roko držite konico, ki ostane hladna.
Predel cevi kodralnika med uporabo postane zelo vroč, zato bodite pazljivi, da preprečite stik s kožo, in zagotovite, da kabel ne pride v kontakt z vročim delom aparata.
Ko izberete zahtevano nastavitev, boste morali počakati približno 1 do 2 minuti, da se aparat ogreje na ustrezno temperaturo.
Za splošno oblikovanje uporabite krtačo z večjim premerom, krtačo z manjšim premerom pa uporabite za zaključek (ustvarite bolj poudarjene kodre obrnjene navznoter ali navzven).
Lasje morajo biti čisti, razčesani in suhi, da preprečite poškodbe.
Vedno izključite napravo iz napajanja in počakajte, da se ohladi na varnostnem stojalu. Ko se popolnoma ohladi, obrišite cev z vlažno krpo in pazite, da se voda ali katerakoli druga tekočina ne steka v ročaj.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ne. Kemičnih izdelkov za nego las ne uporabljajte med uporabo naprave. Nanesite jih šele, ko se lasje ohladijo in ko kodralnika več ne uporabljate. Prav tako naprave ne uporabljajte na sintetičnih laseh, kot na primer na podaljških ali lasuljah.
Da. Lase vstavite med žlico in cev ob koreninah las, nato pa zaprite žlico ter tako zaustavite lase na mestu. Ravnalec nežno potisnite do konic las in tako bodo vaši lasje postali gladki in ravni.
Da. Lase morate oviti okoli naprave in počakati približno 20 sekund, preden spustite koder. Večkrat ponovite ta postopek na vseh laseh. Ko se lasje ohladijo, jih ne krtačite, saj bodo tako imeli bolj naraven, valovit videz.
Priporočljivo je, da uporabite kodre, ki niso širši več kot 2–3 cm.