ROWENTA HAIR THERAPIST™ parna krtača za lase

HAIR THERAPIST™ parna krtača za lase
Edini aparat za obnovo poškodovanih las

Odpravite se na pot do bolj zdravih las! Rowenta HAIR THERAPIST™ popravi, obnovi in okrepi, saj ponuja popolno nego za vaše lase dan za dnem. Parna krtača za lase je popolna novost z ekskluzivno tehnologijo THERMAL CARE™, ki obnovi do 78 % poškodovanih las.* Naj vaši lasje postanejo mehkejši, bolj sijoči in lahkotnejši že po prvi uporabi, za dodaten lesk pa poskrbita obloga iz keratina in mehke, naravne ščetine. Vse to za sproščujočo nego vaših las.

Referenca : CF9940F0

*Znanstveno dokazano po mesecu dni uporabe, v povprečju 70 %, Francija 2022

HAIR THERAPIST™: edini aparat za nego las, ki poškodovane lase obnovi

Rowenta s ponosom predstavlja novo nego, ki obnovi do 78 %* poškodovanih las že v mesecu dni.

Rezultat sedemletnih raziskav in razvoja je aparat HAIR THERAPIST™, ki zagotavlja takojšnje rezultate že po prvi uporabi.

97 %** žensk, ki so preizkušale HAIR THERAPIST™, je že po prvi uporabi poročalo o mehkejših laseh, 79 %** je imelo bolj sijoče lase, 88 %** pa jih je navedlo, da so bili lasje bolj urejeni.

Lasje bodo lahkotnejši in bolj ukročeni — z živahnim in naravnim učinkom.

Značilnosti - Primerjava

Vrsta vtikača Raven vtikač  
Vrsta priključka EVROPA  
Kabel 360°    
Napetost 220-240  V
Prevleka Keratin  
Vrste ščetin Naravne  
Funkcija pare    
Zaslon LED  
Kazalnik segrevanja    
Premium darilna škatlica    
Torbica    
Nega las Obnovi lase  
Vrsta las Suhi lasje  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.